Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran u naručju vraća Silu kući! Pištoljem se obračuna s Džihanom! (Foto)

Iako u bolnici saznaju da je dete dobro, Sila i Boran samo na kratko mogu odahnuti. Boran poručuje svima da je njegov naslednik živ i da će se svima osvetiti. Suprotstavi se ocu i dovodi Silu u svoju kuću.

Serija Sila večeras: Boran u naručju vraća Silu kući! Pištoljem se obračuna s Džihanom! (Foto)



Serija Sila večeras: Boran poludi kad čuje da je Sila izgubila bebu, preti ocu i Džihanu (Foto)
Boran se zaklinje Abaju da će uništiti one koju su njegovu ženu i dete doveli na rub smrti. Govori mu da svima kaže da je dete Boran-age živo i da će svi dobiti zasluženu kaznu. Abaj odlazi u kuću Gendžovih i, dok se Firuz sprema za obračun sa sinom, saopštava mu da će dobiti zdravog unuka. Ipak, on ih i dalje ne želi pod svojim krovom.

Serija Sila večeras: Boran kreće u potragu, Sila strahuje da će izgubiti dete! (Foto)
Sila i Boran strahuju od smrti, ali njihova ljubav je sada još jača. Sila govori Boranu da se ne želi rastati od deteta i obećavaju jedno drugom da će se boriti za svet u kojem će srećno živeti. I dok se oni raduju zbog srećnih vesti, Džihan pobesni kada čuje da je dete preživelo. Planovi mu ne idu onako kako je zamislio, pa ga čeka i verbalni sukob sa Zinarom.



Serija Sila večeras: Sila je u životnoj opasnosti, Boran sumnja da Džihan stoji iza otmice (Foto)
Dželil je u Midjatu i obećava samom sebi da će odsada svim silama zaštititi decu. Ubrzo dolazi i Bedar i odlazi u bolnicu kako bi se uverila da joj je ćerka dobro. Zabrine se kada sazna da će Sila živeti u Boranovoj kući, ali ne može je odgovoriti. Boran u naručju dovodi Silu kući i sukobljava se
Serija Sila večeras: Sila je oteta, ovaj put ne uspeva da pobegne! (Foto)
sa Firuzom koji pod njegovim rečima poklekne. Započinju život gde su nekada stali, ali sada bez mržnje i sa istim ciljem.

Boran se obračunava sa Džihanom preteći mu pištoljem nasred trga. Sila se ne oseća dobro i ne može se suprotstaviti Kevser koja je istera iz kuće.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>