Svet

Region

Ovako su Džastina Bibera izuli u policijskoj stanici! (Video)

Policijski snimak Džastina Bibera nakon hapšenja 23. januara zbog vožnje pod dejstvom opijata dospeo je u javnost, te slikom otkrio kako je problematični kanadski pevač pretrešen od glave do pete.

Ovako su Džastina Bibera izuli u policijskoj stanici! (Video)



Džastin Biber uhapšen, pa pušten: Kaucija prava sitnica - svega 2.500 dolara!
Čuveni Beliberi su svog miljenika Džastina Bibera imali priliku da vide u svakakvim izdanjima, a sad im se posrećilo da ga vide i u onom ne baš privlačnom - u policijskoj stanici, nakon hapšenja, kako ga "čuvari reda i zakona" pretresaju od glave do pete.

Zbog nje je Džastin Biber uhapšen: Šantel Džefriz uživa u svojih pet minuta slave! (Foto)
Naime, tinejdžerska kanadska zvezda uhapšena je 23. januara zbog vožnje pod dejstvom opijata, a snimak njegovog pretresa zabeležen je nadzornom kamerom policije Majamija. Snimka se domogao britanski Telegraf, koji je potom na svojim internet stranicama objavio pokretnu sliku problematičnog 19-ogodišnjaka u rukama policijskih službenika.

Biber se očito nervozno šetkao po prostoriji, a onda i izuo svoje fensi crvene patike, potom i čarape, i zauzeo pozu kako bi ga policajci detaljno pretresli u potrazi za eventualnim nedozvoljenim supstabcama.

Podsetimo, Biber je uhapšen 23. januara u Majamiju, zbog prebrze vožnje u žutom ferariju, te je protiv njega podignuta optužnica zbog vožnje pod dejstvom opijata, nenasilničkog opiranja hapšenju i vožnje bez validne vozačke dozvole.



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus


>