Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran-aga i Sila će se konačno pomiriti! Ljubav pobeđuje tvrdoglavost!

Obožavaoci serije Sila biće oduševljeni novom epizodom. Sila i Boran-aga se sastaju na plaži i uprkos tvrdoglavosti, neće umiriti emocije te će se naći u strasnom zagrljaju.

Serija Sila večeras: Boran-aga i Sila će se konačno pomiriti! Ljubav pobeđuje tvrdoglavost!



Serija Sila večeras: Nakon susreta sa Boranom, trudna Sila će doživeti saobraćajnu nesreću!
Sila je ljuta na Borana zbog njegovog ponašanja pa ga nazove i dogovara mu sastanak na plaži. Želi da nakon nesreće razračuna s ocem svog deteta sve neodumice i kaže mu u lice šta zapravo oseća. Boran ispoštuje njen zahtev i konačno se nalaze na plaži.

Serija Sila večeras: Sila je zabrinuta za Borana, uverena da će roditi devojčicu
Na veliku radost miliona obožavalaca "Sile", najgledanije serije u našoj zemlji, Sila i Boran neće odoleti njihovoj neraskidivoj ljubavi i velikoj strasti pa će će se uprkos obostranoj tvrdoglavosti i inatu konačno pomiriti i započeti zajednički život!



Serija Sila večeras: Ranjeni Boran gubi svest, Sila ugleda prizor koji joj slama srce (Foto)
Sila će pokušati da iskali svoj bes na Boranu i ošamariti ga, međutim, on je hvata za ruku i čvrsto privija uz sebe. U strasnom zagrljaju oboje će se se prepustiti emocijama i njihova će neuništiva ljubav dobiti novo poglavlje.



Boran i Sila provode noć zajedno i shvataju da zapravo nikada nisu ni trebali da se rastaju. Zajedno će se boriti sa novim problemima, ali i doživeti najlepše trenutke. Hoće li se njihova istinska ljubav ipak osloboditi iz okova surovih običaja?

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>