Lepota

Ljubav

Obrve Kare Delevinj novi modni hit: Pomama koja je uposlila estetske hirurge širom sveta (Foto)

Obrve kao neizostavni ukras lica i dalje su u modnom fokusu, a novi zalet dala im je supermodel Kara Delevinj koja je svojim debelim obrvama postavila nove standardne, a estetskim hirurzima debelo uvećala bankovne račune.

Obrve Kare Delevinj novi modni hit: Pomama koja je uposlila estetske hirurge širom sveta (Foto)



Žene širom sveta potpuno su poludele za obrvama britanske manekenke Kare Delevinj. Sa svojim jako izraženim, debelim obrvama, Kara je naterala poklonice novih modnih trendova da više ne posežu za pincetom, već da puste prirodi na volju da odradi svoje.

One, pak, koje se ne mogu prirodno pohvaliti bujnim obrvama, rešenje nalaze kod estetskih hirurga. Tako, zavladala je prava pomama među ženama koje sumanuto zakazuju termine kod estetskih hirurga i traže "Delevinj efekat". Ni visoka cena tretmana, oko 1.500 funti po obrvi, ne sprečava ih da s radošću klinike napuštaju s manjkom novčanica, ali viškom dlaka iznad oćiju.



Sam tretman podrazumeva ugradnju veštačkih dlaka kako bi se dobila što veća bujnost obrva, i to po metodu kojim se radi i transplantacija kose. Na takav korak najčešće se odlučuju tridesetogodišnjakinje. Uglavnom, "crtanje" obrva raznoraznim tehnikama kako bi se proizveo prirodan efekat istih, nije dovoljno kada se žele obrve poput slavne manekenke. Naime, njene guste, bujne, slobodno možemo reći i "žbunaste" obrve, ne dopuštaju nikakvu drugu tehniku imitacije do - ugradnje, dlaku po dlaku!



Inačem dvadesetjednogodišnja Britanka važi za jednog od najplaćenijih top modela koja je ušla u red Viktorijinih anđela, a sebe je u žižu javnosti stavila ne samo svojim karakterističnim obrvama i lepotom, već i kontroverznim ponašanjem. Bliska prijateljica Rijane i Kim Kardašijan tako je prašinu dizala i  svojim upitnim seksualnim opredeljenjem, te je dovođema u vezu sa glumicom Mišel Rodrigez, a voli svoje fanove na društvenim mrežama da počasti i fotografijama na kojima poljupce razmenjuje upravo sa đenama, ili pak u intimnim pozama sa njima uživa u postelji.



Kakogod, "Delevinj efekat" svakako je ne samo zaživeo, već i preuzeo primat kada je reč o novim modnim tendencijama, i to u tolikoj meri da obrve slavne manekenke već imaju sopstvene profile na društvenim mrežama, i to sa hiljadama pratilaca.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>