Svet

Region

Džejms Kameron izabrao glavne glumce za novu Avatar trilogiju: Prvi deo 2016. (Video)

Reditelj Džejms Kameron nije nas iznenadio velikim planovima koje ima za svoju novu "Avatar" franšizu, koja će imati čak tri dela. Zvanično je potpisao ugovore sa glumcima iz prvog dela filma, pa će ljubitelji Avatara uživati u novim dogodovštinama glavnih junaka.

Džejms Kameron izabrao glavne glumce za novu Avatar trilogiju: Prvi deo 2016. (Video)



Sem Vortington i Zoe Saldana koji su igrali u originalnom - prvom "Avataru" 2009. godine, tumačiće glavne uloge u novim nastavcima, prenosi Holivud reporter.

Drugi član glumačke ekipe u trilogiji biće Stiven Leng, koji je u originalnom filmu igrao stradalog britanskog vojnog komandanta. Da li će njegov lik biti oživljen u novim nastavcima, eventualnim prisećanjem kroz scene ili psiho-fizičkim trikovima koji će ga potpuno oživeti, nije poznato. Ipak, Reporter je otkrio zanimljivu informaciju koja će tek toliko zagolicati maštu filmskim fanovima; Vortington i Saldana će u novom filmskom projektu imati decu.



Premijera prvog dela franšize očekuje se u decembru 2016. godine. Drugi deo planirana je za 2017. godinu, a završni deo trilogije koji je ujedno i četvrti nastavak "Avatara", svetlost dana bi trebalo da ugleda krajem 2018.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>