Region

Svet

Region

Serija Sila iza kamera: Boran-aga vas vodi kroz svoju vilu i otkriva posebno mesto! (Foto+Video)

Turska serija "Sila" nastavlja da okupira pažnju gledalaca i postiže rekordne rezultate u našoj zemlji, a šarmantni Mehmet Akif Alakurt prošetao je sa gledaocima kroz vilu fatalnog Boran-age, vladara plemena Gendžo.

Serija Sila iza kamera: Boran-aga vas vodi kroz svoju vilu i otkriva posebno mesto! (Foto+Video)



Ako ste se pitali kako izgleda ubedljiva i strastvena ljubavna priča Sile i Boran-age iza objektiva te kako se mnogobrojna glumačka ekipa druži u momentima pauze i koliko su međusobno bliski, pravi je momenat da vam otkrijemo.

Serija Sila: Fatalni Boran beži od ljubavi, ne želi vezivanje ni brak (Foto)
Šarmantni Mehmet sprovešće vas kroz omiljenu prostoriju Boran-age, pokazati koje mu je mesto u raskošnoj vili Gendžo najdraže, kakav je prema obožavateljkama te gde se glumci serije Sila odmaraju posle napornih setova, ali i otkriti kako se uveče svi zajedno okupe i gledaju epizode koje su se u vreme snimanja premijerno emitovale na turskoj televiziji.



Serija Sila: Uprkos sličnostima, zaljubljeni Sila i Boran-aga privatno se ne podnose
Ekipa je na projektu "Sila" radila dve godine u okolini istorijskog grada Mardina, od 2006. do 2008, a uspeh koji je serija postigla i dalje je rekordan. Mnogima je promenila život iz korena, a lokacije na kojima je snimana postale su vrlo brzo popularne turističke destinacije.



Serije Sila i Sulejman Veličanstveni: Koga turske zvezde ljube u stvarnom životu? (Foto)

Džansu Dere i Mehmeta Akifa Alakurta lansirala je među najtraženije turske glumce, a emitovanje na televiziji Pink dokazuje da i posle nekoliko godina popularnost najuspešnije turske sapunice ne jenjava. Baš kao i u susednim nam državama za vreme emitovanja, za "Silom" je i na teritoriji naše zemlje zavladala prava euforija!



U priloženom prilogu Dnevnik.hr-a ćete saznati i kako su glumci reagovali na popularnost serije te kako su ih njihovi prijatelji iz Istanbula doživljavali, budući da su duži period zbog udaljene lokacije snimanja bili izolovani. Pogledajte video.



Autor: B.B.
Foto: Facebook
Video: YouTube/Dnevnik.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>