Svet

Region

Kako je Anet Bening uspela da ukroti Vorena Bitija?

Voren Biti poznat je kao jedan od najvećih ženskaroša u svetu Holivuda, ali je Anet Bening uspela da ga ukroti i natera ga da se skrasi sa njom.

Kako je Anet Bening uspela da ukroti Vorena Bitija?



Pre nekoliko godina objavljena je biografija Vorena Bitija, pod nazivom "Kako sam zaveo Ameriku". On se ne stidi da prizna kako jeste veliki ženskaroš, a čak se pohvalio i kako je u svom životu spavao sa 12.775 žena. Odnosno, od trenutka kada je izgubio nevinost, u dvadesetoj godini, svako sledeće veče proveo je sa drugom ženom.

U vezama je bio i sa drugim holivudskim zvezdama, Anđelikom Hjuston, Elizabet Tejlor, Džejn Fondom, Madonom, Natali Vud, Brižit Bardo i mnoge druge, ali je 1992. godine oženio Anet Bening koja ga je pretvorila u brižnog supruga i oca četvoro dece.

Kada se udala za njega, Anet priznaje da su je mnogi pitali kako će ikada moći da mu veruje. Nije mogla da odgovori na to pitanje, ali se ipak prepustila i verovala u svoje zaljubljivanje. Nije je zanimala slava, ni novac, ona je jednostavno bila zaljubljena, a on je to prepoznao. Ove godine, njih dvoje proslaviće 22 godine skladnog braka.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>