Region

Svet

Bojana Rajić u vezi sa muškarcem koji je robijao sa nanogicom!

Bojana Rajić, bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića i od nedavno vlasnica luksuznog butika, prema nezvaničnim informacijama u romantičnoj je vezi sa tajanstvenim muškarcem koji je do skora robijao - ali kod kuće!

Bojana Rajić u vezi sa muškarcem koji je robijao sa nanogicom!



Bojana Rajić: U mom životu postoji samo jedan muškarac!
Dosta se spekulisalo ko je novi momak Bojane Rajić, bivše supruge golmana Vladimira Stojkovića, a kako "Kurir" saznaje, u pitanju je Crnogorac koji je do nedavno nosio "nanogicu"! Njegovi inicijali su M. R. (ime i prezime poznati redakciji "Kurira") i on je zbog krupnih nelegalnih poslova trebalo da završi iza rešetaka, ali je kaznu "odležao" kod kuće!

Bojanu Rajić policija uhvatila na delu: Godinama vozi bez vozačke dozvole!
Inače, ovaj Crnogorac, koji je oženjen i ima dvoje dece, završio je Vojnu akademiju, ali nije izgradio tu vrstu karijere. "Kurir" je takođe pisao da je upravo ovaj muškarac nedavno Bojani kupio belog "mercedesa", u kojem je bila kada ju je zaustavila policija i otkrila da kola nisu registrovana i da ona nema vozačku dozvolu. I uprkos svemu tome, ona ima običaj da vozi i sina.

"On je vrlo imućan, a to je ono što je njoj najvažnije. To što se bavi sumnjivim poslovima nju nimalo ne zabrinjava. Važno joj je da može da ispuni njene prohteve, koji nisu nimalo mali", kaže dobro obavešten izvor blizak Rajićevoj i dodaje:

Bojana Rajić ima bogatog udvarača: Dobila auto vredan 25.000 evra!
"Njih dvoje su se u početku viđali samo u jednom stanu na Novom Beogradu i u jednom restoranu, gde je Bojana čak imala otvoren račun, koji je njen dečko plaćao. Sada su se malo opustili, pa su nedavno viđeni i u restoranu "Gušti mora", gde su se držali za ruke. Očigledno je da mnogo vremena provode zajedno i da su veoma zaljubljeni, a i činjenica da je oženjen i da ima decu Bojani nimalo ne smeta. On je unapred platio stanarinu za stan na Dorćolu, gde ona živi sa sinom Lavom, kojeg ima sa Vladimirom Stojkovićem, a Rajićeva se svima hvali kako se sama finansira."

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>