Svet

Region

Stiven Sigal rešio da uzme stvari u svoje ruke: Kandiduje se za guvernera!

Stiven Sigal, junak akcionih filmova, još jedan je pripadnik glumačke branše koji je bacio oko i na političku funkciju. Naime, kako prenose američki mediji, Sigal ima nameru da se kandiduje za guvernera savezne države Arizona.

Stiven Sigal rešio da uzme stvari u svoje ruke: Kandiduje se za guvernera!



Političke pozicije očito su sve popularnije unutar glumačke branše. Posle Arnolda Švarcenegera, verovatno najpoznatijeg ikada guvernera Kalifornije, a potom i Eve Longorije koja ima ambiciju da se kandiduje za gradonačelnicu San Antonija, red je došao na Stivena Sigala.

Poznati holivudski snagator, 61-ogodišnji Sigal je za jednu američku televiziju izjavio da ozbiljno razmatra mogućnost da se kandiduje za guvernera Arizone. Naime, on je pričao o svojoj najnovijoj "rijaliti" seriji "Stiven Sigal - Čovek zakona: Marikopa Okrug", a koju je snimio u saradnji sa tamošnjim šerifom Džo Arpejom, inače samoproklamovanim najjačim šerifom u Americi. Navodno, i sa njim je Sigal pričao o svoj mogućoj kandidaturi, te je vrlo izvesno da će holivudski veteran naposletku to i učiniti.

Inače, ekspert borilačkih veština je već sada član Arpejovog odreda dobrovoljaca, sačinjenog od 3.000 neplaćenih civila. Takođe je bio imenovan za zamenika šerifa u Novom Meksiku, Teksasu i Luizijani, a izjavio je da se zalaže za veću sigurnost granica.

Ukoliko se Stiven Sigal zaista odluči za kandidaturu, te i pobedi, vrlo je jasno u kom će pravcu dalje teći njegove državničke aktivnosti. Odnosno, vrlo je izvesno da će  najokoreliji filmski borac protiv kriminala tu ulogu nastaviti i van platna.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>