Region

Svet

Region

Tihomir Arsić zbog tromba završio u bolnici

Poznati producent i glumac Tihomir Tika Arsić, primljen je pre nekoliko dana u Vojnomedicinsku akademiju zbog tromba u glavi. Kako tvrde njegovi prijatelji, idejnom tvorcu serije „Šesto čulo“ pogoršalo se zdravstveno stanje nakon što se prethodnih meseci suočavao sa različitim problemima, nastalim u sporu sa produkcijskom kućom.

Tihomir Arsić zbog tromba završio u bolnici



“Tika već duže vreme ima velikih problema sa serijom "Šesto čulo" koju je producirao. Iako je imao dogovor sa produkcijskom kućom ‘Adrenalin’, u kojem je jasno bilo utanačeno do detalja ko je i za šta zadužen, nastao je problem na relaciji te kuće sa ‘Pinkom’, gde se i emitovala serija, što je ujedno rezultiralo da neki delovi ugovora ne budu ispunjeni. Jedan deo ekipe koji je radio na Arsićevom delu ostao je neisplaćen, a Tika je završio u bolnici. Primljen je sa ozbiljnom dijagnozom, gde mu je konstatovano pomeranje tromba koje je izazvalo akutnu gluvoću. Pod stalnim je nadzorom medicinskog osoblja, tako da zasad oporavak ide po planu”, rekao je izvor blizak popularnom glumcu.


Iako mu je zabranjeno da u narednom periodu komunicira preko mobilnog telefona zbog prirode bolesti, Tihomir Arsić je u kratkom telefonskom razgovoru potvrdio da je hospitalizovan.

"Da, u bolnici sam. Kako mi je bilo pre neki dan, sad sam još dobar. Možda mi "Šesto čulo" sada izlazi na uši, na jedno "Pink", a na drugo "Adrenalin", rekao je Arsić.


 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>