Region

Svet

Farma 5: Edin ispričao Ivanu sve što mu je na duši - Jelena kao da namerno pravi problem (Video)

Svađa Edina Škorića i Jelene Jovanović potresa imanje u Lisoviću, te su svi iznenađeni što par koji je svoju intimu držao u tajnosti 100 dana, sada se ne usteže da jedno drugom kažu sve što im je na duši.

Farma 5: Edin ispričao Ivanu sve što mu je na duši  - Jelena kao da namerno pravi problem (Video)



Farma 5: Jelena Jovanović se žali - Edin me povređuje i ponižava, a ja sam se zaljubila!
Da ipak nije sve bilo tako bajno i sjajno u ljubavnoj bezi Edina i Jelene Jovanović, pokazuje i to što tokom ovih poslednjih dana i on i ona svoje muke sa onim drugim poveravaju drugim farmerima. Tako, Jelena se poverava pre svega Katarini Grujić,a Edin Ivanu Marinkoviću.

Farma 5: Jelena Jovanović - Crkni, go**o! Edin - Sramoto, marš! Izd***vaš se jer sam ti posolio hranu! (Video)
Ivan Marinković pričao je Marku kako je tek sada saznao kakav je zapravo bio odnos između Edina i Jelene. "Oni su se bre svađali 20 puta na dan, a niko od nas to nije znao... ona nije normalna, maltretirala ga, poludi tako u momentu, pa ga naziva idiotom, kretenom, a on skače oko nje", pričao je Ivan.

Inače, nešto pre toga on je sa Edinom šetao imanjem, pa mu se bivši odbojkaš, inače trenutno kivan na svoju devojku, poverio, te ispričao kako im nisu baš uvek cvetale ruže. On je pričao kako je Jelena išla od ekstrema do ekstrema. Kako u jednom momentu je puna ljubavi prema njemu, mazi ga u neverici da je stvaran, a onda se za 10 minuta sve preokrene, pa bude ljuta bez razloga.

Farma 5: Raskid! Pale teške reči i uvrede! Jelena Jovanović - Edine, ne želim više ništa sa tobom!
"Jednom kada smo isto tako bili u nekoj svađi, došao je Vajs, i čovek je baš lepo pričao, rekao je da ne može da nas gleda takve, jer smo se kroz sve ove dane borili i izborili za nas... uglavnom, ona ćuti, ja ćutim, i posle 10 minuta ona se nasmejala. I onda sam se ja našalio, pa rekao kao "Nemoj posle kad se pomirimo da kažeš kako sam Vajsa iskoristio za pomirenje", te smo se tome smejali. I onda, kasnije, ona se opet nešto bez razloga naljutila, i onda mi kaže onako podrugljivo - "Šta je, nema ti Vajsa da ti ispegla"! Ona kao da namerno traži problem! I onda mi govori, ti ovo, ti ono, menjaš se...", pričao je ozlojeđeno Edin.

"Onda, isto tako, kad je trebalo svi da se spakujemo zbog izbacivanja, ja vidim da samo Marijana nije spakovala kofere, i tu se našalim pred svima, u fazonu da je sigurna da ne ide kući. I Jelena se naljutila. Rekao sam joj - "Praviš zid između nas, jer me sputavaš... da moram stalno da pazim šta izgovaram... kao da hodam po jajima! To nije prava veza", ispovedio se Škorić Marinkoviću.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>