Region

Svet

Farma 5: Jelena Jovanović - Crkni, go**o! Edin - Sramoto, marš! Izd***vaš se jer sam ti posolio hranu! (Video)

Jutrošnja svađa Edina Škorića i Jelene Jovanović ozbiljno je narušila njihov odnos, da bi kasnije, u toku popodneva, bilo organizovano i suđenje između ovo dvoje.

Farma 5: Jelena Jovanović - Crkni, go**o! Edin - Sramoto, marš! Izd***vaš se jer sam ti posolio hranu! (Video)



Već par dana Jelena Jovanović se duri na svog momka Edina Škorića, te mu zamera što ne provodi više vremena sa njom, i ne poklanja joj dovoljno pažnje. To nezadovoljstvo eskaliralo je i u ozbiljnu svađu.

Farma 5: Raskid! Pale teške reči i uvrede! Jelena Jovanović - Edine, ne želim više ništa sa tobom!
Onda je Edin pokušao da razgovara sa Jelenom, i da izgladi situaciju između njih dvoje, ali pevačica nije bila raspoložena. "Odvratan si... to nije uvreda, to je moje mišljenje", vređala je ona, a Edin je mirnim tonom strpljivo nastavljao.

"Zašto sam odvratan? Zato što te volim? Ja sam svih 120 dana uz tebe, nije se desilo da neko ne kaže nešto za tebe u superlativu, a da ja ne skočim", govorio je Edin.

"Kad je trebalo da me slušaš, nisi me slušao", durila se Jovanovićeva, a Edin je kazao da se za 120 dana samo tri puta desilo da je nije slušao. "Za sve sam bio tu, za svaki momenat tokom 120 dana... donosio ti kafu u krevet", počeo je Škorić, a pevačica ga prekinula.

"Nisi mi svaki dan doneo kafu u krevet! Koliko puta ustanem i moram da tražim i drndam! Dva puta si me napravio debilom", zanovetala je Jelena Jovanović jer je nekad morala i sama sebi da skuva jutarnju kafu!

Ovo je Škorića izvelo iz takta. "Neću ti dozvoliti da me praviš debilom, završili smo", rekao je vidno iznerviran, a Jelena je uzvratila vikom: "Edine, puši k***c! Puši k***inu! Crkni, go**o", ponavljala je, te se Edin potpuno razjario.

"Ovo si ti izabrala! Sad ćeš da vidiš šta će da bude! Ti se izdrk**aš posle 120 dana, jer sam ti posolio hranu!!! Koga bre ti zaje**vaš?! Da li si bre ti normalna! Sramoto jedna! Sramoto! Da se stidiš svog ponašanja! M'rš! Šta sam sve prošao zbog tebe! Sram i stid da te bude, ti ćeš mene da vređaš", urlao je Edin pred zblanutim farmerima, te u odlasku dodao: "Što si bolji prema njima, to te više jašu!"

Onda je Jelena sela sa Kaćom, te nastavila da kometariše. "Odvratan je, sve je ovo bilo foliranje s njegove strane. Nikad više neću dozvoliti da mi neko priđe i da se zaljubim", žalila se Jelena Jovanović.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>