Svet

Region

Sila stiže u Beograd: Zvezda turske serije Džansu Dere posetiće srpsku prestonicu!

Atraktivna glumica Džansu Dere, zvezda turske serije "Sila" koja je zaludela ovdašnju publiku, posetiće Beograd kako bi gostovala u emisiji Ognjena Amidžića.

Sila stiže u Beograd: Zvezda turske serije Džansu Dere posetiće srpsku prestonicu!



Serija Sila koštala Željka Mitrovića više od milion evra! (Foto)
Tridesettrogodišnja glumica Džansu Dere, koja je već osvojila srca srpskog gledališta tumačeći ulogu Sile u istoimenoj seriji, obradovaće svoje već mnogobrojne obožavaoce i posetiti srpsku prestonicu. Ona u Beograd stiže kako bi gostovala u emisiji popularnog voditelja Ognjena Amidžića na TV Pink.

Serija Sila obara sve rekorde gledanosti turskih serija u Srbiji!
Inače, Džansu je trenutno najplaćenija turska glumica, iako se za glumu nije ni školovala. naime, ona je studirala arheologiju, radila kao manekenk, a okitila se i lentom kao druga pratilja na izboru za Mis Turske 2000. godine. U vezi je sa glumcem Kenanom Imirzaliogluom, glavnim junakom serije "Ezel". Kenan je, inače, nedavno uhapšen u okviru velike akcije hapšenja dilera droge, a prošle godine morao je da demantuje glasine da je homoseksualac.

Popularnost turskih serija u Srbiji ne jenjava, pa je nedavno zvezda serije "Sulejman veličanstveni", glumac Halit Ergenč, bio gost Beograda povodom početka emitovanja treće sezone. Njemu su se tada naročito obradovale Beograđanke, a verujemo da će dolazak atraktivne Džansz naročito razgaliti muškarce.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>