Region

Svet

Region

Serija Sila obara sve rekorde gledanosti turskih serija u Srbiji!

Turska serija "Sila" oborila je u nedelju rekord gledanosti emitovanja prve epizode neke turske serije u Srbiji, ali i dalje nastavlja da osvaja publiku širom naše zemlje.

Serija Sila obara sve rekorde gledanosti turskih serija u Srbiji!



TV Pink sprema nova iznenađenja od 1. januara: Sila će biti omiljena serija u regionu!
Prema statističkim podacima, prvu epizodu "Sile" gledalo je čak 14,01% gledalaca, što je postavljanje novog rekorda u Srbiji. Pored toga, gledanost stalno rasto pa je već nakon nekoliko dana seriju gledalo čak 15,34% gledalaca.

Tokom istovremenog emitovanja, serija u kojoj glavnu ulogu igra prelepa Džansu Dere, kraj Mehmeta Alakurta ostvarila je daleko veći broj gledalaca što se do sda u istoriji merenja gledanosti nije događalo tako često. Budući da se gledanost tokom trajanja serije uvećava za još u proseku 30%, dok običnu uz poslednju epizodu bude najveći broj gledalaca.

Ovo govori da će "Sila" biti najveći hit u 2014. godini s obzirom da je snimljen veliki broj epizoda i da će se ona na televiziji "Pink" emitovati duže od osam meseci. "Sila" je već postigla ogroman uspeh i van Srbije, a ovde se još jednom pokazalo zašto je ova saga najuspešnija turska serija.

Podsećanja radi, osim u Turskoj, "Sila" je bila ubedljivo najgledanija serija i u Hrvatskoj, Slovačkoj, Grčkoj i drugim zemljama u kojima je emitovana.

Autor: M.P.
Izvor: Svet
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>