Region

Svet

X Factor: Željko Joksimović i Kristina Kovač gosti u Grand finalu britanskog izdanja šoua!

Članovi žirija našeg izdanja planetarno popularnog mizičkog šoua "X Factor Adria", Kristina Kovač i Željko Joksimović, potvrdili su da će biti gosti u finalu britanske verzije ove emisije.

X Factor: Željko Joksimović i Kristina Kovač gosti u Grand finalu britanskog izdanja šoua!



Za učesnike šoua "X Factor Adria" verovatno jedna od najprestižnijih prilika jeste učešće u finalnoj epizodi britanske verzije ovog šoua, te stati rame uz rame sa Sajmonom Kauelom, glavnim čovekom planetarno popularnog muzičkog takmičenja.

A prilika za to će se, po svemu sudeći, pružiti našim sudijama, Kristini Kovač i Željku Joksimoviću. Najpre je popularni pevač na društvenim mrežama sa svojim fanovima podelio informaciju, ali i radost zbog toga što će biti u Grand finalu britanskog "X Factora", u decembru.


Odmah posle njega, pohvalila se i Kristina Kovač. "Petnaestog decembra, UK X Factor Finale, i ja prisutna", napisala je Kristina.


Inače, u našem izdanju popularnog takmičenja, audicioni deo je završen prošlog utorka, te nas sad očekuje sledeća faza takmičenja - "radni kamp", gde će mentori, Željko, Emina, Kiki i Kristina, raditi sa svojim štićenicima.

Autor: T.I.
Foto:  X Factor Adria Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>