Svet

Region

Kraljevski: Kim Kardašijan i Kanje Vest svadbu prave u Versajskom dvorcu?! (Foto)

Da je Kim Kardašijan Kanjeova "kraljica", to i vrapci znaju. Ali da će njegovo veličanje starlete otići u megalomaniju, pa rezultirati svadbom u najpoznatijem dvorcu na svetu, to se nije dalo pretpostaviti.

Kraljevski: Kim Kardašijan i Kanje Vest svadbu prave u Versajskom dvorcu?! (Foto)



Kanje Vest, koji je skoro kazao da je toliko moćan da čak može da obustavi i prodaju Luj Vitona u Americi, ne obuzdava svoje apetite, a ni džep. Tako, reper koji je samo za prosidbu Kim Kardašijan potrošio više od 3 miliona dolara, zna da svadba sada mora da bude još pompeznija. Pompezna, na primer, poput kraljevskih balova! I koje mesto je onda prikladnije za to, do pravog dvorca - Versaj!



Prema pisanju američkih tabloida, Kanje Vest i Kim Kardašijan su bacili oko na najslavniji dvorac na svetu, Versaj, te upravo tu nameravaju da upriliče svoj čin izgovaranja sudbonosnog "da". "Kanje se nikada nije ženio i želi da organizuje veliko venčanje, zbog sebe i zbog Kim, jer misli da ona to zaslužuje. Najadekvatnijim mestom za to smatraju Versajski dvorac", otkrio je izvor blizak ovom paru.

Koliko košta zakup Versajskog dvorca, ne znamo, ali znamo da za galantnog repera iznos nije problem. Osobito kada može da se kupi momenat koji će njemu i Kim bar na kratko doneti osećaj kao da su zbilja "plave krvi".

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>