Region

Svet

Region

Vodimo vas u bioskop: Budite brzi i pogledajte Bitku godine! (Video)

U saradnji sa distributerskom kućom Tuck Vision naš portal Svet Plus vas vodi na projekciju filma "Bitka godine" reditelja Bensona Lija, koji će oduševiti sve ljubitelje brejkdensa i tinejdž priča.

Vodimo vas u bioskop: Budite brzi i pogledajte Bitku godine! (Video)



Budite najbrži i pošaljete ime, prezime i broj telefona na e-mail naše redakcije [email protected], a mi ćemo vam pokloniti 3x2 karte za projekciju filma "Bitka godine" u kojem jednu od glavnih uloga tumači kontraverzni Kris Braun, u bioskopu Tuckwood u 17.50 sati.

Bitka godine je Olimpijada u brejkdensu, turnir koji se održava svake godine i koji okuplja najbolje grupe iz celog sveta. Amerikanci nisu pobedili petnaest godina. Hip hop mogul iz Los Anđelesa želi da vrati svoju zemlju na sam vrh i za trenera svog tima angažuje prijatelja, bivšeg košarkaškog trenera. Naoružani teorijom da pravi trener može od svakog tima da napravi šampione, njih dvojica okupljaju Tim Snova, najbolje B-bojse u zemlji. Na samo tri meseca do Bitke godine, od 12 talentovanih pojedinaca, oni moraju stvoriti tim koji pobeđuje.



Autor: B.B.
Foto: Tuck Vision

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>