Ostalo

Sme�no

Zimogrožljivi ste? Predlažemo vam top 8 destinacija za beg od zime (Foto)

Jesen je na samom izmaku i hladnoća u vazduhu je već prisutna. Ukoliko niste ljubitelj niskih temperatura, belog pokrivača i zimskih čarolija, evo osam mesta savršenih za vaš odmor u toku predstojećih praznika.

Zimogrožljivi ste? Predlažemo vam top 8 destinacija za beg od zime (Foto)



Ovo su najbolja mesta u kojima možete nastaviti svoje uživanje u suncu, hladnim pićima i laganoj garderobi. Nema boljeg vremena za posetu većine od ovih mesta, budući da u ovom periodu nema gužve. Ne odlažite svoj odmor i pogledajte šta smo vam pripremili.

Niyama Maldives je luksuzni resort u Maldivima, opisan kao "otkačen i zabavan", a dosta se razlikuje u odnosu na ostatak ponude ove lokacije. Savršeno je mesto za vas ukoliko pored leškarenja na plaži želite da radite još nešto.

Gaya Island Resort u Borneu je eko-šik resort, u Pulau Gaya. Okružen je zlatnim peščanim plažama, kamenim uvalama i koralnim grebenima. Oaza leta, savšrena za sve vas koji ste zimogrožljivi.

One&Only Ocean Club predstavlja ambijent klasične kolonijalne plantaže, okružene kilometrima nežnih peščanih plaža. Luksuzni resort na Bahamima poznat je po svojim gostima koji su pripadnici elite, javne ličnosti i sam jet set.

Viceroy Anguilla na Karibima, smešten je na 35 hektara bujne zemlje, sa pregršt velikih plaža. Posetioci mogu kombinovati uživanje u suncu i relaksaciji sa akcijom i avanturom, pošto je njihova ponuda zaista raznolika.

Za one koje vole party atmosferu i sunce, Miami Shore Club u South Beachu je savršena lokacija. Ovaj resort nudi vam pregršt žurki, zabava, dešavanja, a verovatno ćete naleteti i na neke od poznatih ličnosti.

Turtle Inn je pravi raj. Nalazi se u Belizu, predstavlja eko-šik smeštaj sa predivnim pogledima na more. Uživajte u ronjenju, Velikom Grebenu, ili se jednostavno opustite u jednom od nekoliko infiniti bazena ili na nekoj od predivnih belih peščanih plaža.

Asia Gardens Hotel & Thai Spa je unikatni koncept moderne tehnologije sa moćnim izgledom indijskih i tajlandskih palata. Ovo mesto vas vodi u neki drugi svet, u kome se mistična Azija susreće sa sunčanim Mediteranom.

Dar Jaguar je srednjovekovna lokacija, predivno restaurirana kao privatni smeštaj koji oduzima dah. Nalazi se u srcu stare medine u Marakešu i nadomak renomiranog trga Jemaa el Fna. Savršen je za dugi odmor, kao i za vikend posetu.

Uživajte u fotografijama ovih luksuznih destinacija koje će vam bar na trenutak pomoći da pobegnete od hladne stvarnosti...



Autor: B.B.
Izvor/Foto: luxlife.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>