Svet

Region

Džulija Roberts: Ne želim više da radim, hoću da budem sa decom!

Holivudska glumica Džulija Roberts priznala je da konstatno sebe mora da ubeđuje da prihvati filmske uloge, budući da naprosto mrzi to što mora da bude odvojena od svoje dece.

Džulija Roberts: Ne želim više da radim, hoću da budem sa decom!



Najpoznatija filmska "zgodna žena" kaže da joj jako teško pada kada mora da se odvoji od svoje dece, te da zbog toga čak razmišlja i da potpuno odustane od glume. Glumica, koja je inače udata za kamermana Daniela Modera, kaže da je njen prvi pokušaj da pomiri materinstvo i posao bio jako neuspešan.

"Prvi moj posao nakon što sam rodila blizance Fina i Hejzel, bila je predstava. Oni su tada bili oko godinu i po dana stari, i u pozorištu je bilo mesta za njih da se igraju, pa mi se činilo da to savršeno mogu da uklopim. Ali nikako nije išlo... čupala sam sama sebi kosu", otkrila je Džulija i dodala da misli da posle toliko godina neprekidnog rada zaslužuje da sebi da malo oduška.

Posle blizanaca, došao je i sin Henri, 2007. godine, te je slavnoj glimici od tada još i teže bilo da pokuša da pomiri karijeru i pordicu. "Mislim da zaista zaslužujem da vreme provodim u kuhinji, ili po ceo dan u krevetu sa mojim anđelima", kazala je Džulija.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>