Region

Svet

Farma 5: Edin Škorić najveći folirant?!

Edin Škorić i Jelena Jovanović su već nekoliko nedelja u vezi, a iako do sada nisu privlačili mnogo pažnje, sem kada je Tuta ušao na imanje, sada su mnogi počeli da se bave njihovom ljubavlju.

Farma 5: Edin Škorić najveći folirant?!



Ivan i Tuta su razgovarali i obojica konstatovali da se Edin folira i da mu uopšte nije stalo do Jelene, već je to njegova taktika da ostane što duže u rijalitiju, a da mu se zapravo dopada Marijana Leontijević. Prokomentarisali su i situaciju kada je Edin sa Marijanom otišao iza paravana i kako je Jelena Jovanović tada trebalo da odreaguje.

Kasnije su i Zorica Marković i Jelena Golubović komentarisale Edina Škorića. Njih dve dele Tutino mišljenje i obe su sigurne da Edina ne zanima Jelena Jovanović: "On se folira da je voli, to je samo način da što duže ostane ovde, a ona se nada da će je oženiti. Nikad on nju neće oženiti", komentarisala je rediteljka, a Zorica Marković se nadovezala: "Ma briga mene da li će je oženiti. Sve to prinošenje i donošenje, trčanje za Jelenom, sve je to foliranje! Kod nas je narod slab na takve muškarce, jer retko koji trči kao pas za svojom devojkom, a Edin je sve to dobro proučio, jer već ima iskustva u rijalitijima".

Ni ostali farmeri nisu prijateljski nastrojeni prema ovom farmerskom paru, a Romana Panić je iznervirana što su se Jelena i Edin bunili u izolaciji zbog hrane i vode.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>