Region

Svet

Farma 5: Šeki i Zorica se posvađali zbog Jelene Golubović! Šeki - Lažovu, kopaš joj jamu iza leđa!

Zorica Marković i Šeki Turković imaju običaj da se posvađaju s vremena na vreme, a ovog puta povod je bila Jelena Golubović. Naime, folkeri su se sporečkali oko toga ko je veći prijatelj rediteljki!

Farma 5: Šeki i Zorica se posvađali zbog Jelene Golubović! Šeki - Lažovu, kopaš joj jamu iza leđa!



"Za razliku od tebe, ja Jecu volim! Ja je savetujem kao da je moje dete, dok joj ti kopaš jamu iza leđa", rekao je Šeki koleginici Zorici, a ona mu je uzvratila pitanjem zašto je onda rediteljku ogovarao kod Čupe.

Šeki je potom Jeleni rekao da je nikada ne bi uvredio, i da mu je sestra nikada je ne bi pustio na Farmu, uz konstataciju da je rediteljka svašta na imanju pretrpela i izdržala. Ipak, Zorica je nastavila da govori kako je Šeki neiskren, i da ne podnosi "dupljake" poput njega.

To je Šekija iznerviralo, pa se razjario. "Ti si bre najveći lažov na estradi, znam te 30 godina! A šta radiš ovde na Farmi, osim što jedeš pet puta dnevno",  prekorio je on Zoricu.

Kasnije je Markovićka rekla da je Šeki ljubomoran i da je zato naziva lažovom. Naime, on je , kako je kazala, ljubomoran na nju jer niže uspeh za uspehom, a ima i restoran. "Ljudi ne mogu da ti oproste uspeh", zaključila je ona. Takođe je kasnije objašnjavala kako ona možda stvarno jede nekoliko puta dnevno, ali po malo! "Ja sam navikla tako kod kuće, da jedem često, ali to je samo po par zalogaja! Pa taman posla kad bih jela kao što on kaže, imala bih 100 kila! Uostalom, nije ovo dedovina nijednog od farmera, pa da mi broje zalogaje", rekla je Zorica, i dodala da je lažov šeki, jer je ranije rekao da neće više da pije, a to čini sve vreme.

"Prošle godine se zakleo da neće više da pije, a sve vreme ovde pije! Nismo mi ludi, ja ne volim takve dupljake", rekla je Zorica i dodala da su svi farmeri primetili da Šeki pije i da im nije jasno zašto i dalje insistira na priči da je ostavio alkohol.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>