Ostalo

Sme�no

Burberry poljupci: Potreban vam je samo mobilni telefon, i vaš poljubac možete poslati bilo gde! (Video)

Od sada, potreban vam je samo mobilni telefon ili veb kamera, i svoj poljubac možete poslati bilo kome u kilo kojem delu sveta! Saznajte kako!

Burberry poljupci: Potreban vam je samo mobilni telefon, i vaš poljubac možete poslati bilo gde! (Video)



Kompanije Burberry i Google rešile su da naprave pravu romantičnu saradnju, te zahvaljujući njima, sada svoj poljubac, doduše digitalni, možete poslati u bilo koji kraj sveta. Sve što vam je potrebno jeste mobilni telefon sa internet vezom, i "ljubavisanje" može da počne!

Najpre se treba ulogovati na Burberry platformu Kisses.Burberry.com i poljubiti ekran svog telefona. Tehnologija to potom pretvara u digitalni otisak, smešta ga u digitalno pismo, i tako ga možete poslati kome god poželite.

A možete čak odabrati i boju karmina iz bogate palete boja! Kada je "pisamce" sa vašim poljubcem spremno, videćete ga preko Google Earth tehnologije kako putuje preko sveta sve dok ne stigne do željene detsinacije.

"Burberry poljupci nastali su sa idejom da se u tehnologiju unese malo srca i duše", rekao je kreativni direktor Kristofer Bejli.

A mi ne sumnjamo da će svet, zahvaljujući ovoj aplikaciji, načisto poljubavisati! Pogledajte i uputstvo kako da i vi budete deo toga:



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>