Svet

Region

Žrtva: Džuliju Roberts očuh zlostavljao u detinjstvu?!

Pre no što je postala poznata i slavna, holivudska glumica Džulija Roberts prošla je kroz pravu dramu i agoniju, a za to se pobrinio njen očuh.

Žrtva: Džuliju Roberts očuh zlostavljao u detinjstvu?!



Prema najnovijim pisanjima stranih tabloida, Džulija Roberts, kao i njen brat i sestra, imali su mučno detinjstvo od kada se njihova majka preudala za alkoholičara Majkla Motsa. O navodno monstruoznom očuhu najpre je progovorio Džulijin brat, takođe glumac, Erik Roberts. On je kazao da ga je Mots terorisao i zlostavljao i da mu je najveći strah tokom odrastanja bio taj da i njegove sestre možda prolaze kroz isto.

Takve navode je Mots naravno demantovao. "Iznesene su brojne neistine", izjavio je i dodao da će uskoro napisati sopstveno viđenje svega što se dešavalo tokom braka sa majkom Džulije i Erika. Inače, Mots trenutno živi u Džordžiji, sa svojom homoseksualnim partnerom.

Za sada, 46-ogodišnja Džulija Roberts ne komentariše pomenute navode, niti želi da priča o svom detinjstvu. Trenutno promoviše svoj novi film "August: Osage County", u kojem se njen lik posle niza godina vraća kući kako bi sahranila oca, ali i suočila sa brojnim problemima svoje disfunkcionalne porodice.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>