Style

Ljubav

Stil Kim Kardašijan: Kako da istaknete sav seksepil figure peščanog sata! (Foto)

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan ne važi bez razloga za trendseterku, te vrlo dobro zna kako da na najbolji način istakne svoje glavne atribute: bujne grudi i seksi bedra!

Stil Kim Kardašijan: Kako da istaknete sav seksepil figure peščanog sata! (Foto)



Otkad je posle porođaja skinula preko 20 kilograma, najpoznatija rijaliti mama na svetu, Kim Kardašijan, ne propušta priliku da odgovarajućim odevnim kombinacijama pokaže svoje glavne atribute koji su je promovisali kao seks bombu.

Najslavnija starleta na svetu sa ponosom šeta svoje pozamašne bokove u kombinaciji sa uskim strukom i bujnim poprsjem, te najavljuje da je mršavicama odzvonilo! Svoju čuuvenu figuru peščanog sata ona brižljivo neguje, i naglašava pripijenim suknjama sa visokim strukom. Takozvane "pencil" suknje do tančina ističu Kardašijanove bokove i zategnutu guzu, ali i vitak struk koji je Kim sa ponosom povratila nakon rođenja male Nort.



Međutim, Kim ne zaboravlja ni svoj drugi glavni atribut - bujne grudi. U poslednje vreme čini se da joj je poprsje upravo ono na šta starleta želi da skrene pažnju svih, pa ne propušta da ih istakne providnim izazovnim topovima. Bela, crna ili ma koja druga boja, krupna mreža, sitna mreža, čipka... nije ni bitno... važno je samo da se providi! I, da se malo toga ostavi imagibaciji!



Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>