Region

Svet

X Factor Adria: Mladen Lukić i Maid Hećimović obeležili četvrtu epizodu, Aleksandra oduševila žiri! (Foto+Video)

Četvrta epizoda jednog od najpopularnijih regionalnih takmičenja "X Factor Adria" upravo je završena. Žiri je i večeras omogućio takmičarima i takmičarkama da prođu dalje i zasluže još jednu šansu da postanu zvezde.

X Factor Adria: Mladen Lukić i Maid Hećimović obeležili četvrtu epizodu, Aleksandra oduševila žiri! (Foto+Video)



Nakon što budu izabrani takmičari koji prolaze dalje, biće podeljeni u četiri grupe. Momke do 27 godina, devojke do 27 godina, momke i devojke starije od 27, i grupne takmičare. Tek kada bude završeno deljenje u grupu, žiri će biti obavešten o tome koja grupa kom članu pripada, i tada će novi deo takmičenja X Factor Adria da počne.



X Factor Adria: Otkriveno ko je čudovišni takmičar - Milić Vukašinović! Nije prošao dalje! (Video)
Večeras je za početak pevao momak. Kavaljer je otvorio veče i odmah ostavio pozitivan utisak na žiri. Nakon njega na bini se pojavio drugi takmičar, ali sa maskom. Takozvano čudovište je prvo nasmejalo, zatim zbunilo žiri, da bi Željko Joksimović shvatio da se ispod maske krije Milić Vukašinović. Od žirija je dobio dva "da" i dva "ne" i nije prošao dalje. Večeras se bini našlo i nekoliko devojčica. Njihovi dečiji glasovi nisu se u svakom slučaju dopali žiriju, pa su neke prošle dalje, a neke ne.

Zatim je zapevao Mladen Lukić koji je spremio "Ready for love" Indie Aire. Posle prvih trenutaka Željko je prokomentarisao kako ima predivnu boju glasa. Kada je završio pesmu, Emina je ostala u šoku i saopštila Mladenu da će mu rado napisati nešto ako je voljan da radi sa njom. I Kristina je bila oduševljena i prokomentarisala boju glasa i soul koji Mladen očigledno gaji u svom glasu. Zasluženo je dobio četiri "da" i prošao u sledeći krug takmičenja, a posle njega će ostali takmičari teško ostaviti utisak iste jačine na članove žirija.



Posle Mladena nastupio je hard-roker čija je frizura oduševila Eminu, a nakon njegovog pevanja i mikrofona koji je prestao da radi, ipak je prošao dalje. Večeras je bilo odličnih takmičara koji su oduševili žiri i prošli dalje, ali bilo je i onih koji su dobro nasmejali Eminu, Željka, Kikija i Kristinu. Jedan od njih bio je dečko kome je Željko rekao: "Čestitam ti! Nijedan ton nisi pogodio! Ljudi, znate li vi koliko je teško da ne pogodiš nijedan ton?!".

Nedostatak tonova koji se ubadaju nadoknadili su takmičari koji su svojim glasovima uspevali da ostave žiri bez teksta, Emina je u ovoj emisiji imala najviše reakcija i uglavnom najeomotivnije reagovala. Maid Hećimović hrabro je otpevao pesmu Zdravka Čolića i ostavio žiri bez daha. Željko Joksimović mu je rekao: "Znaš li zašto ćeš biti zvezda? Zato što si već počeo da me nerviraš. Bilo bi glupo zato što me nerviraš da ti dam ne, tako da od mene imaš da". Tako je Čola iz Orašja prošao dalje.



Bilo je i devojaka koje su poseban utisak ostavile na Kristinu, pa je jedna od takmičarki dobila kompliment da je "balkanska Nora Džouns". U pitanju je crvenokosa Vanja Mihić kojoj je žiri dao četiri "da" i ona je takođe prošla u sledeći krug takmičenja.



Stručni žiri ipak je nekim takmičarima oduzeo pravo da prođu dalje. Ipak, nežno su objašnjavali da je trema najveći neprijatelj i zamolili one koji nisu za dalje takmičenje da se bolje pripreme sledeće godine ili sebi nađu drugi hobi.

Za sam kraj zapevala je plavuša, 20-godišnja Aleksandra iz Čačka koja je svojim energičnim nastupom zaslužila prolazak dalje. Emina i Kristina tihu su pevale zajedno sa njom, a ona je pokazala da u njoj postoji "x faktor" koji se traži i omogućila sebi da nastavi sa takmičenjem.



Autor: M.P.
Foto: Facebook, ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>