Svet

Region

Ventvort Miler: Kao tinejdžer sam se osećao kao roba sa greškom (Foto)

Zvezda serije "Bekstvo iz zatvora" Ventvort Miler, koji se tek pre nekoliko meseci javno izjasnio o svojoj seksualnoj naklonosti, prvi put je pokušao samoubistvo sa samo petnaest godina. Danas je, kaže, srećan što je među živima i može sa drugima podeliti to iskustvo.

Ventvort Miler: Kao tinejdžer sam se osećao kao roba sa greškom (Foto)



Bekstvo iz zatvora: Zvezda serije Ventvort Miler priznao da je homoseksualac! (Foto)
Glumac koji je u popularnoj seriji o dva brata koja na odsluženju kazne planiraju beg iz zatvora (orig. "Prison break"), mamio uzdahe žena i razočarao mnoge kada je priznao da je homoseksualac, kaže da je svojevremeno imao osećaj da je roba sa greškom.

Ventvort Miler i još jedno šokantno priznanje: Bezbroj puta sam pokušao samoubistvo!
"Svi oni koji su u situaciji u kakvoj sam ja bio ne treba da se stide svoje slabosti. Konačno, kada sve prođe i pronađu svoj mir, na bolan period života ne treba da gledaju kao na ožiljak, već na nagradu", rekao je Miler i dodao da je od svega važnije podeliti sve sa drugima i pričati o onome što vas tišti.



"Teško mi je bilo da budem tinejdžer i gej. Osećanja su mi bila totalno izmešana, bio sam izgubljen i zbunjen. Na kraju sam čak pokušao i da oduzmem sebi život", dodao je 41-godišnjak koji je prvi put priznao naklonost ka muškom polu kada je odbio gostovanje na festivalu u St. Petersburgu. Budući da Rusija ne odobrava homofobiju, Ventvort je odbio poziv i javno obrazložio svoju odluku.

Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>