Svet

Region

Iza scene: Pogledajte Rijanu na snimanju novog spota za pesmu What Now! (Foto+Video)

Dugo najavljivani spot Rijane za pesmu "What Now" samo što nije spreman da ugleda svoju premijeru, a do tada popularna RiRi maštu je zagolicala "iza scene" video snimkom koji daje kratki uvid u to kako će spot izgledati.

Iza scene: Pogledajte Rijanu na snimanju novog spota za pesmu What Now! (Foto+Video)



"Biće pomalo jeziv", rekla je Rijana i dodala da, s obzirom da je reč o baladi, svi verovatno očekuju da u spotu vide pravu ljubavnu priču, nešto zbilja mekano i lepo, ali "ovo će biti zaista malo ludo i poremećeno", objasnila je 25-ogodišnja pevačica.



Inače, spot je sniman na Tajlandu, dok je barbadoška lepotica bila na svetskoj turneji, te je napravljena mala pauza radi ekranizacije petog po redu singla sa Rijaninog novog albuma "Unapologetic".

Radnja spota smeštena je u skladištu, a crno-belom slikom prikazuje RiRi kako se grči na madracu, te puši cigaretu dok je šćućurena na podu, valjda kako bi se dočarala agonija kroz koju prolazi.

Snimanje je trebalo da potraje dva dana, ali je vredna RiRi rešila da taj raspored malo izmeni. Naime, ekipa koja je radila na snimanju spota je već bila ušla u 22. sat od početka rada, a Rijana se samo nasmejala i kazala: "Zašto ići kući?! Ovo je kao dan na steroidima! Sunce još uvek sija!"



Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus


>