Region

Svet

Čupo Kalač doneo poklone u Beograd: Molio sam Pink da me puste kod Jelene, ali nisu mi dozvolili! (Foto)

Bivši farmer Čupo Kalač stigao je u Beograd povodom proslave svog 41. rođendana, ali je njegov cilj bio da uđe na imanje i radost podeli sa svojom budućom suprugom Jelenom Golubović. Ipak, produkcija to nije omogućila.

Čupo Kalač doneo poklone u Beograd: Molio sam Pink da me puste kod Jelene, ali nisu mi dozvolili! (Foto)



Čupo Kalač zakazao svadbu u Sarajevu: Oženiću Jelenu u januaru!
"Alo" je uslikao Čupu u utorak po podne na Aerodromu "Nikola Tesla" gde je sa koferima punim poklona za Jelenu Golubović i sa prijateljem pravio plan kako da joj uruči ogrlice, narukvice, parfeme i garderobu.

Čupo Kalač
je izvadio na sto poklone i nakit od belog zlata koji je spremio za Jelenu.



"Došao sam u Beograd kako bih zamolio čelnike Televizije "Pink" da uđem na farmu i zaprosim Jelenu", rekao je u prvi mah Čupo. "Kupio sam joj dosta poklona i nakit i verujem da će joj se svideti. Sve je kao pravljeno za nju. Voleo bih da joj to uručim, a da li ću imati priliku, to ćemo videti", ispričao je bivši farmer.



"Prsten i srce sam joj već dao kada sam drugi put ušao u rijaliti. Međutim, ja sam ubrzo nakon toga ispao i svi moji planovi pali su u vodu. Volim Jelenu i hoću da se venčamo, moje namere su ozbiljne. Bio sam neko vreme u Švedskoj, razgovarao sam sa svojima i oni su me podržali, kao što su me podržale i Jelenine mama i baka.



Moram da naglasim da sam siguran u nju i znam da će pristati da se uda za mene, čak sam i svadbu zakazao za januar, i to u Sarajevu, ali prvo slavlje će biti u Beogradu, odmah nakon njenog izlaska sa farme na splavu Akapulko", završala Čupo.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Petar Marković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>