Svet

Region

Kim Kardašijan objavila slike svoje ćerke Nort! (Foto)

Kim Kardašijan, iako se sa svojim suprugom Kanje Vestom ranije dogovorila da neće objavljivati slike njihove 5-omesečne ćerke, nije izdržala, te je fotke male Nort objavila na Instagramu.

Kim Kardašijan objavila slike svoje ćerke Nort! (Foto)



Sada znamo i ko će biti glavni model ukoliko Živanši pokrene modnu liniju za bebe! Naime, rijaliti zvezda Kim Kardašijan sa svojim fanovima podelila je fotografiju ćerke Nort, i to u naručju Rikarda Tiskija, dizajnera modne kuće Živanši. "Novi stilista", napisala je Kim uz fotografiju na kojoj petomesečna Nort pozira u rukama italijanskog modnog gurua.



Inače, mala Nort, iako nije stara ni pola godine, već ima iskustva sa vrhunskim modnim dizajnerima. Mama Kim i tata Kanje već su dobili hrpu bebi garderobe koju su kreatori visoke mode dizajnirali specijalno za nju. Tako su, pored Tiskija za Živanši, i Alber Elbaz za Lanvin, Fibi Filo za Selin, Aleksandar Vang i drugi, svoju kreativnost izrazili i u dizajniranju odeće za bebu najpoznatije rijaliti mame na svetu.



S obzirom na to kako je počela, sigurni smo da će mala Nort vrlo brzo izrasti u pravu trendseterku po uzoru na svoju mamu.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images, Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>