Region

Svet

Farma 5: Žare Berber makazicama upristojio farmere!

To što farmeri nisu dobili frizera zbog Sarinog bojkota zadatka, nadomestio je novi farmer Žare Berber, koji se prihvatio makazica i češlja, te ošišao svoje cimere.

Farma 5: Žare Berber makazicama upristojio farmere!



Muški farmeri se konačno mogu pohvaliti urednom frizurom, a za to je zaslužan novi farmer, makedonski voditelj Žare Berber. Naime, on se prihvatio makazica i češlja, te pozvao farmere da se prepuste njegovim stručnim rukama. Dame naravno nisu imale tu hrabrost, ali muškarci su se rado prepustili Žaretovom umeću. Već posle prvog šišanja njima je postalo jasno da je voditelj maestralan sa makazama u rukama, te je nastao gužvanjac kao u zlatno doba berbernica!

Farmeri su se smenjivali na stolici, a Žare je neumorno štrickao! Naročito je svojom frizurom bio zadovoljan Boris, te se i kasnije, kao pravi maneken, nonstop ogledao i češljao.

Žare je dobio pohvale i od samog gazde, Ivana Marinkovića. "Šišaš maestralno", rekao je Marinković i dodao da profesionalnog frizera nikada neće dobiti jer su pali dva zadatka, i da im je zato Zadruga i poslala Žareta kako im se frizure ipak ne bi totalno zapustile.

Novi farmer Žare je svoje umeće potkrepio i time što im je kazao da je on bio prvak Jugoslavije u šišanju 1989. godine. S obzirom da je njegov tajni zadatak da širi dezinformacije, nismo sigurni da li je ova informacija zaista tačna, ili je to samo još jedna Žaretova smicalica u duhu tajnog zadatka.

Jedino je Mis Svetlana bila nezadovoljna. Ona je negodovala zbog toga što Žare neće da je ofarba, i kazala da je navikla da u frizerski salon ide dva puta nedeljno, a ovde je prinuđena da ima neurednu frizuru.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>