Svet

Region

Dženifer Aniston odsekla kosu: Istog momenta kad sam je odsekla, poželela sam je nazad!

Dženifer Aniston napravila je dramatičan zaokret u svom stajlingu, te odsekla svoj zaštitni znak - dugu kosu! Glumica sada fura popularnu "bob" frizuru!

Dženifer Aniston odsekla kosu: Istog momenta kad sam je odsekla, poželela sam je nazad!



Pogledajte neobjavljeni striptiz Dženifer Aniston! (Video)
Četrdesetčetvorogodišnja glumica je odsekla svoju dugu kosu, i to podosta! "Sad je kratka! U liniji vilice sa prednje strane, a još kraća pozadi", kazala je Dženifer. "Bila sam spremna za pravu promenu", rekla je ona i dodala da je ranije kosu uvek skupljala gumicama i šnalama, i da je sad samo htela da je skloni sa lica.

Takođe, ona je rekla da nova frizura nije tu zbog nove uloge, već da je jednostavno morala da je odseče jer joj je kosa bila oštećena. "Radila sam neki tzv. "brazilski" tretman, i moja kosa jednostavno nije dobro odreagovala na to... zato je morala da ode", priznala je ona i dodala: "Istog momenta kad sam je odsekla, poželela sam je nazad", našalila se Dženifer.

Inače, za novu "bob" frizuru zvezde "Prijatelja" zaslužan je čuveni "selebriti" frizer, koji svojim makazama i četkama oblikuje i frizure Majli Sajrus i Paris Hilton.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>