Region

Svet

Region

Miki Manojlović: Odbio sam Spilberga jer neću da glumim Srbina negativca! (Video)

Jedan od naših najboljih glumaca Predrag Miki Manojlović ispričao je gostujući u emisiji "Nedeljom u 2" da nikada nije želeo da podrži stereotip da su momci sa Istoka uzrok svih američkih problema.

Miki Manojlović: Odbio sam Spilberga jer neću da glumim Srbina negativca! (Video)



Komentarisanje ovog problema nastalo je nakon što je Miki Manojlović ispričao da je odbio Stivena Spilberga koji mu je ponudio ulogu u svom filmu: "Nisam nikada želeo da glumim negativce sa Istoka. To je trend - loši momci koji su uzrok naših, američkih, problema, a koje ćemo opremljeni "haj tek" tehnologijom da regulišemo. Nisam nikada mogao da svarim taj stereotip samo kako bih zaradio novac", ispričao je Manojlović u emisiji koja se emituje na hrvatskoj televiziji.

Ovom prilikom Manojlović je spomenuo i svoje prijatelje i kolege Miru Furlan i Emira Kusturicu: "Ono što stoji između mene i Emira je zapravo velika neizvesnot šta će se dogoditi kada se uključe kamere. To ne znamo ni on, ni ja. Igra iznenađenja i ideja koje pretvaramo u sliku i akciju je oduševljavajuća. Miri Furlan se duboko klanjam zbog svega što je proživela i cenim njenu čvrstinu i iskrenost, a njenu ljudskost nikad nisam dovodio u pitanje", rekao je Miki Manojlović u intervjuu za "HRT".



Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>