Region

Svet

Region

Serija Južni vetar podelila gledaoce! Samoubistvo s Mikijem umesto Bjele!

Na Prvom programu Javnog servisa ovog vikenda je emitovana prva epizoda serije "Južni vetar" - "Maraš rasplakao, ali Miki Manojlović je od Cara napravio Crnog Gruju"! Serija podelila gledaoce!  Samoubistvo s Mikijem umesto Bjele, pobunio se jedan od fanova serije.

Serija Južni vetar podelila gledaoce! Samoubistvo s Mikijem umesto Bjele! Screenshoot/InstagramPrva epizoda serije nastale po filmu "Južni vetar" izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Maraš je uspeo da rasplače gledaoce scenama sa bivšom devojkom i sinom, a onda su gledaoci sa suza prešli u "nevericu".

U seriji lik Cara sada igra Miki Manojlović, a ne Dragan Bjelogrlić. Reditelj Avramović je ranije izjavio da je "nažalost morao da rasturi ekipu", jer je u isto vreme Bjela radio drugu sezonu Senki nad Balkanom, i da mu je spremio dostojnu, legendarnu zamenu – Mikija Manojlovića.
 

Šta vas sve očekuje u seriji Južni vetar! Baća misli da je postao bolji!

Gledaoci ne misle isto...

Glumac Miloš Biković je nakon emitovanja prve epizode upitao pratioce na Twitteru šta misle o prvoj epizodi i evo šta se desilo:

"Iskreno, jedino mi se svidela scene tebe, klinca i bivše žene. Osetio sam, a ovo ostalo, brate moj, bu*a u odnosu na film. Miki katastrofa", glasio je jedan od tvitova.

Ni drugi nisu bili bolji, barem kada je reč o Bjelinoj "zameni".

"Miki loš, nezainteresovan i mlak za ulogu koja mu je dodeljena, a verovatno je najplaćeniji. Bolje bi tu ulogu izneli Jezdić, Lutkić ili Igor Đorđević", "Samoubistvo s Mikijem umesto Bjele, niste mogli naći goru zamenu". "Miki us*** motku, Bjela bi ovo oduvao", "Totalno neuverljiv, više mi liči na nekog lika s ozbiljnim psihičkim problemima, a ne na krimosa sa dobrim srcem" i na kraju: "Miki M. ne može da izmeni ili zameni ni za 50 godina. Lik Cara je neko ozbiljan, staložen i kad treba opasan. Od istog lika Miki napravio Crnog Gruju".

Nisu svi komentari negativni - bilo je onih kojima se dopao "novi Car" i koji su na Bikovićevo pitanje kako im se dopala serija imali i par saveta:

Prvi je da ova serija može loše da utiče na omladinu "jer kad prosečan srednjoškolac pogleda ovo, on vidi samo za*ebanog lika koji vozi dobra kola, nosi odvratnu, ali brendiranu trenerku", zbog čega bi, ali i količine psovki u seriji, trebalo promeniti starosnu granicu za gledaoce i promeniti termin emitovanja.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo

Povezane vesti:


>