Region

Svet

X Factor Adria: Večeras transeksualac na sceni! (Video)

Večeras nas očekuje druga epizoda muzičkog talent šou programa "X Factor Adria", a prema najavama - i dosta zabave!

X Factor Adria: Večeras transeksualac na sceni! (Video)



Druga epizoda planetarno popularnog šoua "X Factor Adria" emituje se večeras na TV Pink od 21.15h, a biće veoma zabavno gledati ga, jer nam na scenu dovodi i Makedonca obučenog kao žena!

Naime, momak iz susedne nam Makedonije na scenu pred četvoročlani žiri stupio je našminkan i obučen kao žena, sa sve ogromnim, "pernatim" naušnicama!a kao prava estradna zvezda, stavio je i pogoleme "pernate" minđuše na uši kako bi upotpunio svoj stajling! Međutim, ni tu šoku nije bilo kraja, pa kada je našminkani Makednoac pustio glas, žiri se našao u čudu, jer on ne samo da je izgledao kao žena, već je i pevao kao žena! Kakve je komentare od žirija dobio ovaj smeli Makedonac, pogledajte večeras.

Tek toliko da vam zagolicamo maštu, reći ćemo još da će u večerašnjoj epizodi Emina Jahović prvi put zaplakati, prvi put ćemo čuti da neki takmičar peva pesmu Željka Joksimovića, inače člana žirija. Takođe, Kritina Kovač će se i oduševiti jednim takmičarem, ali će je i jedan zapanjiti, i to negativno, pa neće štedeti na rečima... "Pevaš kao ukrajinska veštica",  biće brutalno iskrena Kristina.

Ukoliko se večeras odlučite za veliku dozu zabave uz "X Factor Adria", saznaćete i kome će Kiki Lesandrić kazati: "Toliko ste mi prirasli za srce, da ste moji favoriti!"



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>