Region

Svet

Farma 5: Marko Vukotić - Da napravimo penis od drveta? Marijana - Ne, treba nam nešto elastičnije!

Farmerima izgleda itekako fali seks na imanju u Lisoviću. Neki nisu izdržali, pa su poklekli, a onima kojima se nije "posrećilo", ostalo je bar da pričaju o seksu!

Farma 5: Marko Vukotić - Da napravimo penis od drveta? Marijana - Ne, treba nam nešto elastičnije!



Marko Vukotić, Slobodan Đurković i Ekrem Jevrić slobodno vreme koriste za razgovor o seksu, a u ovom muškom društvu našla se i jedna devojka - Marijana Leontijević. Manekenku je Marko pitao da li joj je povećana seksualna želja dok ima menstruaciju, na šta je ona pomalo snebivljivo odgovorila potvrdno. Potom su muškarci nastavili da pričaju kako im fali seks na imanju, te konstatovali da je njima "svaki dan menstruacija".

Marijana je kazala da njoj seks i ne fali toliko, odnosno da može da izdrži i bez toga, ali je zaključila da muškarci bez seksa jednostavno ne mogu. "Vi sigurno masturbirate negde, pa muškarci ste", lakonski je zaključila manekenka.

Sloba je potvrdio da kada bi mu kojim slučajem devojka došla na Farmu, ne bi izdržao ni minut u krevetu sa njom, a Marko je nastavio da priča o problemu nemanja seksa, te su mu padale razne ideje na pamet kako da se to i nadomesti. Potom je potpuno džentlemnski zaključio da treba misliti i na farmerke i na njihove potrebe, pa je konstruktivno predložio da bi trebalo da se napravi nekakav drveni penis kako bi i žene na Farmi bile zadovoljene.

Ipak, da ženske potrebe poznaje bolje od muškaraca pokazala je Marijana, koja je zaključila da drvo u tom slučaju i nije baš najadekvatnije rešenje: "To je mnogo tvrdo, treba nešto elastičnije", ispravno je zaključila, a u razradu ideje dao se Sloba, koji je predložio da na veštačkom penisu budu i nekakve "izbočine" kao što postoje na kondomima!

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>