Region

Svet

Čupo Kalač progovorio o detaljima: Jelenu sam napio, pa je odveo na seks!

Nakon što je juče objavljen ekskluzivni snimak seksa Muhedina Čupe Kalača i Jelene Golubović u štali na imanju u Lisoviću, njemu ne prestaje da zvoni telefon. Izbačeni farmer ne smatra da je uradio nešto loše, a za Kurir je otkrio zanimljive detalje ovog čina.

Čupo Kalač progovorio o detaljima: Jelenu sam napio, pa je odveo na seks!



Farma 5: Jelena i Čupo seks na Farmi! Pogledajte ceo snimak bez cenzure! (Video 18+)
"Jelena i ja smo doživeli ljubav na seoski način. Volimo se! Nismo mogli da odolimo strasti i osećanjima jer se između nas još prvog dana dogodila hemija koja nas je spojila. Za ljubav ne postoje granice", rekao je Čupo za Kurir. Menadžer Ekrema Jevrića pohvalio se da je vodio ljubav na raznim mestima, ali da mu je u štali s Jelenom bilo najlepše seksualno iskustvo u životu.

"Ne bih baš mnogo pričao o seksu, Jelena će za to biti bolji sagovornik. Ako je mogla da otkrije gu*icu, otkriće i sve tajne. Kad se sastave Škorpija i Rak, ne može da ne bude dobro. Pošto je Jelena bila napeta tih dana, nagovorio sam je da uzmemo malo alkohola. Ona je popila pola čaše crnog vina, a ja tri piva. Napio sam je, pa sam je opalio. Bilo je neverovatno! Ne mogu da vam opišem kako je lepo kad si s nekim koga voliš", rekao je Čupo.

Na pitanje da li je na Farmi doživeo vrhunac, on se nećkao da odgovori, baš kao i o Jeleni. "Pa zar je to bitno? Ne može to sve tako odjednom, mora nešto da se ostavi i za drugi deo. Možda sam i doživeo vrhunac, ostaće tajna, a Jelena nije trudna. Bilo nam je odlično. Tokom seksa ne umem da ćutim jer nije uživanje je*ati zatvorenih usta."

Čupo kaže da ga prijatelji zovu po ceo dan i čestitaju: "Drugari me svaki čas zovu i kažu mi: "Majstore, svaka ti čast. Dokazao si da je voliš, a ne kao ostali parovi koji glume u prazno". Molim produkciju da me za moj rođendan 13. novembra puste na imanje da zaprosim Jelenu".

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Dragan Kadić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>