Region

Svet

X Factor Adria: Večeras počinje najveći svetski pevački šou! (Foto)

Večeras će na televiziji "Pink" početi emitovanje najvećeg pevačkog šou programa "X Factor Adria" koji će ugostiti brojne takmičare, ali i interesantan i strog žiri.

X Factor Adria: Večeras počinje najveći svetski pevački šou! (Foto)



Sudeći po najavama koje smo imali prilike da vidimo, takmičarima neće biti nimalo lako da impresioniraju žiri u kme su Željko Joksimović, Kiki Lesendrić, Emina Jahović i Kristina Kovač. Sem što žiri nije blag prema takmičarima ni među sobom ne razmenjuju baš najnežnije reči.



Već je postalo poznato da u žiriju često dolazi do sukoba mišljenja, a najviše varnica ima između Željka Joksimovića i Kristine Kovač. Sa druge strane i takmičari su mogli da osete težinu reči žirija, pa je tako Kiki prokomentarisao: "Ova te pesma umalo nije sahranila", dok je Željko ima komentare kao što je: "Čestitam! Nijedan ton nisi pogodio", a Kristina Kovač se pitala šta je publici sipano u piće kada se oduševila
X Factor Adria: Među takmičarima i mladi ulični svirač iz Knez Mihailove, miljenik Beograđana (Foto)
  kandidatom koji se njoj nije dopao.

I Emina Jahović imala je svoju zamerku koju smo mogli videti u najavnoj špici. Dok je Petar Jojić, ulični pevač iz Knez Mihailove ulice, pevao pesmu Zdravka Čolića ona je sve vreme mahala rukama, a kada on nije odreagovao to mu je po završetku nastupa i naglasila.

Posao takmičara neće biti nimalo lak, posebno što se žiri već sada ne slaže u nekim stvarima, a kako će tek biti i kada jedni drugima postanu konkurencija kao mentori možemo samo da zamislimo. Naime, žiri će se naći u ulozi mentora i svaki član će se sa svojim timom takmičara boriti protiv drugih timova.



Pobednika koji pomoću svog "x faktora" uspe da pobedi u takmičenju X Factor Adria očekuje ugovor o vođenju karijere u vrednosti preko 200.00 evra, kao i ugovor sa produkcijom "Sony music".

Finalno veče ovog takmičenja najavljeno je za februar sledeće godine u Kombank Areni, kada će se našem strogom žiriju priključiti i svetska zvezda iz sveta muzike, a spekuliše se da bi to mogla biti Pink, Bijonse ili Rijana.

X Factor Adria: Sajmon Kauel pozdravio gledaoce iz regiona - Vidimo se uskoro! (Video)
Prva epizoda ovog šou programa biće emitovana večeras na televiziji "Pink" sa početkom u 21:15 sati, a početak takmičenja najavili su i članovi originalnog šou "X Factor" Nikol Šerzinger kao i sam tvorac ovog projekta Sajmon Kauel, koji će takođe posetiti Srbiju tokom emitovanja ovog takmičenja.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>