Region

Svet

Sandra Obradović o stravičnoj sudbini Ksenije i Filipa

Voditeljka emisije Ništa za sakriti, Sandra Obradović priča o tome kako je prošlo snimanje jedne od poslednjih TV gostovanja Ksenije pajčin, kako je Filip sve iznenadio buketom cveća a Ksenija bila pozitivna i nasmejana.

Sandra Obradović o stravičnoj sudbini Ksenije i Filipa



„Snimanje emisije bilo je zakazano za nedelju i Ksenija je došla na vreme. Budući da je koncepcija takva da javna ličnost koja gostuje uz pomoć dva prijatelja u studiju bira predsednika svog fan-kluba, sa njom su se pojavili reper MC Stojan sa kojim je Ksenija nedavno snimila duet i imitator Goran Stojičević Karamela.

Ona je bila jako vesela, opuštena, celo vreme se šalila na konto svoje navodne trudnoće o kojoj su mediji pisali. Filip je čak neplanirano u toku snimanja emisije uneo buket ruža i poklonio ih svojoj devojci. Delovali su skroz opušteno i zaljubljeno, dugo smo sedeli i nakon emisije, u restoranu, i pričali. Rastali smo se oko osam, pola devet uveče kada su oni zajedno otišli na večeru sa dečkom koji je izabran da bude predsednik njenog fan-kluba.

Ona je na mene ostavila utisak jako pozitivne i energične osobe, toliko je bila vedra da sam joj zavidela na harizmi. Ne mogu da verujem da su se potukli nakon moje emisije jer ne postoji ništa što je to moglo nagovestiti. Vest o njihovoj smrti čula sam u utorak veče i, i dalje sam u šoku „- kaže Sandra Obradović.

nisa za sakriti

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>