Ljubav

Style

Ako radite ove stvari, on će pomisliti da ga ne volite

Sigurno ne želite da namerno povredite svog partnera, ali puno stvari koje radite, a koje se vama čine bizarnim, njega mogu itekako pogoditi. Ako želite da ga poštedite osećanja manje vrednosti - ne činite ih!

Ako radite ove stvari, on će pomisliti da ga ne volite



Radite popis stvari koje mora da uradi

Osim ako vas nije jasno zamolio da to učinite, kada mu u ruke stavite popis svega što mora da uradi, osećaće se poput pomoćnog radnika. Još ako mu pri tome dajete instrukcije kako nešto da kupi ili pokupi dete iz vrtića, stvar ćete pogoršati. Pustite ga da svoj deo zadataka obavlja na svoj način.

Prekršite odluku koju ste zajedno doneli

Mrzi kada donesete neku zajedničku odluku, pa se vi u trenutku slabosti predomislite i napravite po svom. Posebno su osetljivi kada je u pitanju vaspitanje dece, a on u tom slučaju ispadne negativac.

Suzdržavate se od izjava ljubavi

Neretko su muškarci ti od kojih se očekuje da prvi kažu 'volim te', a žene to možda i ne primećuju. Ako ste među njima, promenite tu naviku. Bez obzira što vaša ljubav nije upitna, svaki put kada to kažete naglas vaš dragi će se osećati bolje i posebnije.

Previše detalja otkrivate prijateljicama

Normalno je da puno toga delite sa prijateljicama, ali kada ta prijateljica pred njim otkrije da zna puno sočnih detalja iz njegove prošlosti, neće se osećati ugodno. Iako vam veruje, nije loše kod nekih stvari povući crtu.

Čekate da on učini prvi potez

Kada je seks u pitanju, muškarci osećaju da uvek moraju povlačiti prvi potez. Iako im to nije problem, voleli bi da i vi s vremena na vreme pokrenete inicijativu. Na taj način ćete mu dati do znanja da i vi njega želite koliko i on vas.

Ne priređujete mu sitna iznenađenja

Ako on voli da vam šalje cveće u kancelariju ili da donese šampanjac za polurođendan, verovatno to isto očekuje od vas. Ne mora to biti ništa veliko, dovoljna je njegova omiljena čokoladica da mu pokažete da vam je stalo.

Odustajete u zadnji čas

Raduje se večeri s vama, a vi mu onda u zadnji čas kažete kako nećete ići s njim na rođendan njegovog prijatelja. Iako mu kažete da nemate ništa protiv da ide sam, nije u tome stvar - on želi da bude s vama.

Prečesto imate 'večeri sa drugaricama'

U redu je neke stvari radite odvojeno, ali ako je počeo da stiče utisak da su vam prijateljice važnije od njega - nije dobro. Veza (pogotovo ako je brak u pitanju) bi vam trebala biti na prvom mestu, a ako niste spremni na kompromis, osećaće se kao da vam je samo rezervni plan.

 Autor: B.B.
Izvor: net.hr
Foto: Alamy

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>