Region

Svet

Farma 5: Lepi Mića zavrnuo ruku Jeleni Golubović?! Pretio da će je prebiti!

Na imanju u Lisoviću desila se nova svađa starih svađalica - prošlonedeljne gazdarice i ovonedeljnog gazde, Jelene Golubović i Lepog Miće.

Farma 5: Lepi Mića zavrnuo ruku Jeleni Golubović?! Pretio da će je prebiti!



Jelena Golubović napala je ovonedeljnog gazdu lepog Miću zvog toga što nije doneo elektronsku cigaretu i za Ekrema, već samo za Džidžu, te ga optužila da je to namerno uradio.

Lepi Mića se najpre branio rečima da rediteljka sve to izmislja, ali kako Jelena nije odustajala te bila uporna u svojim optužbama, tako je pevaču pukao fitilj i sav svoj bes iskalio na rediteljki. "Ološu jedan, bezobraznice, ljigo jedna, idi leči se bolesnice! Bolesna ti je i mama", besneo je gazda i sasuo gomili psovki i uvreda na Golubovićkin račun.

Potom je nastavio da viče kako će joj "glavu otkinuti", a onda se požalio i Zorici Marković: "Zorice, ja ću nju prebiti, obećavam! Kad ona meni sisa krv,i ja ću njoj! Kad se ovo završi, ja ću kući, a ona će u ludnicu".

Kako ga bes nije popuštao, u jednom momentu zgrabio je Golubovićku i za ruku. "Ostale su mi modrice! A to je namerno uradio tamo gde je "mrtav ugao"! Nadam se da su kamere ipak uspele da zabeleže kako mi je zavrnuo ruku", požalila se Jelena Golubović.

"S njom se može jedino pretnjom i silom", nastavio je da besni Mića uz pretnju da Golubovićki više neće dati mira.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>