Region

Svet

Farma 5: Bojan Tomović, bivši dečko Jelene Jovanović, ulazi na Farmu?!

Produkciji se izgleda osladilo da na imanje u Lisoviću ubacuje bivše partnere ukućana, te pored Marijane Leontijević, biše Borisove devojke, Farma bi mogla da postane bogatija za još jednog bivšeg: pevača Bojana Tomovića, bivšeg dečka Jelene Jovanović.

Farma 5: Bojan Tomović, bivši dečko Jelene Jovanović, ulazi na Farmu?!



Popularni crnogorski pevač Bojan Tomović uskoro bi trebalo da postane jedan od učesnika rijalitija "Farma" jer se na imanju u Lisoviću nalazi njegova bivša devojka, pevačica Jelena Jovanović.

Kako saznajemo od naših izvora, Bojan bi imao zadatak da izazove reakciju Jelene, s kojom je pre nekoliko godina bio u tajnoj vezi.

"Svašta bi se tu dešavalo kad bi Jelena videla Bojana na imanju. Strasti su u vreme njihovog zabavljanja bile baš jake, tako da će se i sad rasplamsati ako Tomović bude ušao. A velika je verovatnoća da bi se i svađali, pošto su ga u vreme kad je bio s Jelenom mediji povezivali s Milenom Ćeranić, Jovanom Pajić i Tanjom Savić", tvrdi izvor Kurira.

Kako bismo čuli šta će nam na sve to reći crnogorski pevač,  pozvali smo ga za komentar.

"Upravo sam napustio snimanje emisije "Luda kuća", gde su mi namestili krajnje odvratnu skrivenu kameru, pa se dogovaram s advokatom da tražim zabranu emitovanja. Oprostite, ali zaista ne mogu da pričam o Farmi", rekao nam je Bojan, koji je pre nekoliko godina takođe imao problem u emisiji Lee Kiš, u kojoj se posvađao s voditeljkom i izašao iz studija.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Boris Dejanović/telegraf.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>