Svet

Region

Čarli Hanam definitivno odustao od uloge u filmu Pedeset nijansi sive

Čarli Hanam definitivno je odustao od uloge Kristijana Greja u "50 nijansi sive", a razlog, navodno, nisu obožavaoci Grejovog lika koji nisu bili zadovoljni izborom Hanama, već pretrpani poslovni raspored ovog glumca.

Čarli Hanam definitivno odustao od uloge u filmu Pedeset nijansi sive



Čarli Hanam neće otelotvoriti kontroverznog Kristijana Greja na flimskom platnu, jer mu raspored snimanja serije "Sinovi anarhije", koja ga je proslavila, ne dozvoljava da se propisno posveti filmu "50 nijansi sive", potvrđeno je iz "Universal Pictures"-a.

Inače, zvezda "Sinova anarhije" je izabran za ulogu Kristijana Greja u septembru, što je izazvalo veliko nezadovoljstvo obožavaoca Grejovog lika. Naime, oni su smatrali da Hanam nije najbolje rešenje, te su organizovali niz protesta, potpisali peticiju za opoziv glavnog glumca, a nisu se libili čak ni da dolaze na snimanje serije "Sinovi anarhije", te vređali Hanama ne bi li ga izazvali da se povuče iz filma "50 nijansi sive".

Iako se u zvaničnom saopštenju navodi drugačije, pre će biti da su fanovi lika Kristijana Greja izvojevali pobedu, te čekamo da vidimo da li će im se dopasti novi izbor glavnog glumca, ili filmska verzija ovog bestselera neće uspeti da premijerno uđe u bioskope u avgustu naredne godine kako se planiralo.

Autor: T.I.
Foto: filmofilia.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>