Region

Svet

Farma 5: Kaća zadovoljna bivšom Borisovom devojkom - Drago mi je što ne naskačeš na njega!

Namera Produkcije da ubacivanjem Marijane Leontijević, bivše devojke Borisa Stamenkovića, pomrsi konce između manekena i Katarine Grujić, verovatno se izjalovila, budući da su bivša i sadašnja našle zajednički jezik.

Farma 5: Kaća zadovoljna bivšom Borisovom devojkom - Drago mi je što ne naskačeš na njega!



Bivša i sadašnja devojka manekena Borisa, Marijana i Katarina, na putu su da se sprijatelje, te tako pokažu da nemaju samo jednu zajedničku stvar, odnosno Borisa, već i slične stavove.

Devojke su se zadesile same u kuhinji, te i otpočele razgovor. Najpre je Marijana pohvalila Kaćine vokalne sposobosti, na čemu joj se pevačica zahvalila, ali i na tome što ne naskače na njenog dečka.

Ubrzo im se pridružio i Boris koji je bivšoj devojci priznao da je bio šokiran kad je ona ušla u kuću, ali i da je predosetio da će nečija bivša devojka svakako ući. "Vidiš Marijana, već me koristi kao nakit", navodno se požalio maneken svojoj bivšoj devojci kada ga je sadašnja zagrlila, a na šta su se svo troje nasmejali.

"Hvala bogu što si normalna, dobro je da nisu ubacili neku koja će da naskače na njega", izrazila je Kaća svoje zadovoljstvo ponašanjem bivše Borisove devojke Marijane.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>