Ostalo

Sme�no

Tri pravila seksa za jednu noć

Najveća privlačnost seksa za jednu noć je u tome, što se u tu avanturu možete upustiti bez ikakvih emocija, obaveza i saznanja o njenom ili njegovom životu. Nije preporučljivo upušatati se u ovakvu avanturu ukoliko postoje bilo kakve emocije sa jedne ili druge strane. Preporučujemo vam tri pravila ukoliko želite da isprobate seks za jednu noć.

Tri pravila seksa za jednu noć



Prva pravilo je da morate da podvučete granicu. Seks sa strancem može biti vrlo uzbudljiv, pogotovo ako priznate kako između vas postoji samo taj trenutak i ništa više. Pri tom oboje morate biti načisto kako se radi o seksu bez obveza i da nemate nameru započeti bilo kakvu vezu.

Drugo pravilo kod ove avanture je složenost oko samih granica seksa dokle smete da idete. Prednost seksa u vezi  je ta što znate stvari koje vaš partner ili partnerka voli, šta ih uzbuđuje i vrlo dobro znate šta nebi smeli da napravite. Pri tom mislimo na fetiše, vrstu seksa i zaštitu. Imajte na umu kako ste odgovorni za svoje zdravlje, jednako kao i za zdravlje druge osobe.

Kada je u pitanju seks za jednu noć, često se predbacuje akterima kako jedno drugo iskorištavaju. Ovde nećete iskoristiti nekoga, nego ćete oboje uživati u seksu. Jedno drugome ćete pružiti užitak, što podrazumeva i davanje i uzimanje. Zato bi stvari koje radite trebale odgovarati i i vama i drugoj osobi.

Treće i najobitnije pravilo je da nema novog kontakta. Oko ovog pravila morate biti istrajnii,nemojte razmeniti brojeve telefona, nemojte otkriti na koja mesta izlazite i nikako nemojte deliti detalje iz svog privatnog života.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>