Ljubav

Style

Iluzije o ljubavi koje nam stvara Holivud

Još jedan rimejk Romea i Julije, ovaj put u glavnim ulogama Hejli Stajnfild i Daglas But, počinje da se prikazuje u bioskopima uskoro. Dobro poznata Šekspirova priča uči nas o ljubavi i to fatalnoj. Ipak u realnom životu stvari su malo drugačije. Evo nekih iluzija koje nam filmska indrustrija plasira kada je u pitanju ljubav.

Iluzije o ljubavi koje nam stvara Holivud



Muškarac za jednu noć – budući otac vaše dece

Film: Neplanirano trudna

Izašle ste u klub sa drugaricama, pokupile frajera, nakon noći provedene sa njim shvatate da ste u drugom stanju, a razuzdani "party boy" se pretvara u idealnog oca, i još bitnije ljubav vašeg života. Daleko od istine. Realnost je da je to neki tip koga verovatno više nećete ni videti, a pitanje je da li se i njegovog imena sećate, zar ne?

Ljubav na prvi pogled

Film: Džeri Mekgvajer

Filmska fraza tipa ,"Kada sam te ugledao znao sam da si prava" može da se ubroji u jedne od najslađih svih vremena, ali da li je iko čuo u realnosti? Uostalom, ko može da smatra ljubavlju svog života osobu kojoj, u principu, zna samo boju glasa.

Najbolji prijatelj je Gospodin pravi


Film: Kada je Hari sreo Sali

Pitate se zašto se princ na belom konju još nije pojavio. Ne morate dalje da tražite, on je odmah pored vas. Vaš prijatelj – vaša srodna duša. Slušao je sve ljubavne probleme, zna vas onako kako nijedan drugi muškarac nikada neće. Ipak, realnost je da je on već zauzet, do ušiju zaljubljen u drugu, ili jednostavno vi ne želite da budete sa njim.

Gospodin pravi, tip koga ste prvenstveno mrzele

Film: Dnevnik Bridžit Džons

Priču znate, a realniji scenario bi bio da je tip koji se pokazao kao arogantni skot, ostao arogantni skot, čak i nakon desetog viđanja.

Muškarci obožavaju romantična iznenađenja

Film: Zgodna žena

Da li ste ikada čuli da je neki bivši došao pred devojku u beloj limuzini, popeo se protivpožarnim stepencicama kako bi dao buket ruža i preklinjao da mu se vrati? Naravno da ne. Najviše što možete da očekujete je jedno "zdravo“"u prolazu.

Štreber iz srednje postaje (vaš) seksi tip

Film: Danas 13, sutra 30

U filmskom svetu, debeljko iz škole postaje slavni fotograf, seksi model ili vlasnik gigantske firme. Povrh svega, zaljubljen je baš u vas. Ne dešava se. Takav lik verovatno nije mrdnuo iz rodnog grada, i konstantno vas bombarduje porukama kako bi bilo divno da popijete kafu kada budete u poseti. Ne, hvala.

Dva najbolja prijatelja u borbi za vaše srce

Film: Ovo je rat

Kolike su zaista šanse da se najbolji prijatelji takmiče u osvajanju jedne žene, pri tom da onaj koji pobedi dobija podršku ovog drugog.

Autor: M.P.
Izvor: cosmopolitan.rs
Foto: wakeup-world.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>