Svet

Region

Kim Kardašijan i Kanje Vest zablistali u Parizu (Foto)

Jedan od trenutno najpopularnijih parova, starleta Kim Kardašijan i reper Kanje Vest sinoć su prisustvovali prestižnoj Živanši Nedelji mode u Parizu, te je to bila prilika za zvezdu rijalitija da posle porođaja ponovo pokaže svoje obline u punom sjaju.

Kim Kardašijan i Kanje Vest zablistali u Parizu (Foto)



Iako su mnogi starletinu promenu boje kose dočekali na nož i nazivali je jeftinom kopijom Bijonse, Kim Kardašijan sinoć pokazanim stajlingom poručuje da nema nameru da odustane od titule jedne od najizazovnijih žena.

U crnoj kombinaciji, sastavljenoj od dugačke suknje i peplum topa, Kim je izgledala i dovoljno elegantno, ali i provokativno jer je njeno bujno poprsje izazivalo iz providnog dekoltea. Sve je to uparila sa visokim potpeticama u boji trule višnje i puštenom, ravno isfeniranom kosom. Iako se nagađalo koliko se kilograma starleta ugojila posle porođaja, u ovoj odevnoj kombinaciji ona je dušebrižnicima pokazala da se vratila na velika vrata.


Foto: TGB/Splash News

Za svojom lepšom polovinom nije zaostao ni Kanje Vest, te je reper poneo kombinaciju koja je istovremeno i elegantna i ekstravagantna: crno odelo, kaput i čizme!

Autor: M.P.
Foto: bauer-griffin.com, REX/David Fisher

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>