Ljubav

Style

Seksi trikovi koji će ga oboriti s nogu

Parovi koji su u dugogodišnjim vezama često upadnu u zamku kolotečine, te se žale na manjak strasti među njima. Međutim, uz par trikova strasti se lako mogu opet rasplamsati, a seksualni život postati intenzivniji, a time i partneri zadovoljniji.

Seksi trikovi koji će ga oboriti s nogu



Spontana iznenađenja svakako će zagolicati maštu svakog muškarca, i naravno razbiti rutinu seksualnog života. Probajte neke od ovih trikova i rezultat sigurno neće izostati.

1. Odvedite ga u krevet na ceo dan
Isključite mobilni telefon i uvucite se u krevet s dragim preko dana. Jednostavno mu recite da ove subote nećete čistiti, ići u grad niti obavljati bilo kakve druge obaveze, već ostati u krevetu s njim.

2. Dajte mu ljubavni zadatak
Želite li nešto preduzeti već danas, pošaljite mu sms ili e-mail i naredite da vam napiše deset mesta na telu gde vas najradije ljubi ili pet mesta na kojima će voditi ljubav s vama još večeras. To će kod oboje izazvati seksi iščekivanje i uzbudljiviji seks.

3. Otkrijte mu tajnu
Ukoliko imate seksi igračke i osećate da ste oboje spremni za taj korak, otkrijte mu tajnu i pokažite šta imate. Biće iznenađen, možda i šokiran u prvom trenutku, ali sigurno ćete uzburkati strasti u krevetu.

4. Postanite tajna obožavateljka
Uvreženo je mišljenje da muškarci treba na razne načine da iznenade svoje partnerke, ali zašto za promenu vi ne biste iznenadili njega? Imate puno mogućnosti, od toga da ga dočekate u omiljenoj haljini kada dođe kući, pripremite romantičnu večeru ili pak oživite neki interni događaj koji će vas oboje podsetiti zašto ste zajedno.

5. Desert za pamćenje
Nakon večere ga pozovite u sobu i dočekajte u seksi kompletu donjeg veša s čokoladom, pa recite da je vreme za završnicu večere – desert.

6. Pripremite mu kupku
Uz mirisne mehuriće i soli za kupanje, topla kupka idealna je predigra. Pripremite sve unapred, pa ga pozovite i dočekajte goli u kadi.

7. Organizujte odmor
Bez obzira na to možete li pobeći negde na samo jedan dan, iznenađenje s odlaskom na odmor uvek je pun pogodak. Imaćete svu njegovu pažnju, nežnost i priliku za neobuzdani seks.

Autor. M.P.
Izvor: tportal.hr
Foto: caldw3l.blogspot.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>