Region

Svet

Verica Rakočević i Veljko: Našoj ljubavi ne smetaju godine!

Ekskluzivno, u Granici, na televiziji Happy, Verica Rakočević i kompozitor Veljko Kuzmanović govore o ljubavi koju će krunisati brakom.

Verica Rakočević i Veljko: Našoj ljubavi ne smetaju godine!



Mada su gosti na snimanju emisije Granica na televiziji Happy bili i novinarka Vesna Dedić Milojević i ugostitelj Đorđe Pavlov Kortina, u prvi plan izbili su dizajnerka Verica Rakočević i kompozitor Veljko Kuzmanović, koji će ove nedelje uploviti u bračne vode.

"Zašto je to što se mi volimo nemoralno?", pita se Verica Rakočević, pred kamerama televizije Happy. "Znači, društveno je prihvaćeno ako si sa nekim zbog novca, ako kradeš novac sa računa svog partnera, normalno je da se homoseksualci žene i imaju decu, a nije normalno da se nas dvoje volimo?"

Vesna Dedić pitala je kreatorku: Verice, mora da ti smeta ta razlika? "Ne smeta mi!", odgovorila je dizajnerka i na više puta ponovljeno pitanje novinarke, odgovorila isto. "Ne, ne smeta mi! Ne bole me priče da mogu baba da mu budem!"

Dizajnerka je obajsnila da su njih dvoje u iskrenoj ljubavi, a na pitanje, šta ako mladić poželi decu, koju ona, u sedmoj deceniji, ne može da mu podari, kreatorka je rekla: "Decu sa nekom drugom može da poželi i da je meni dvadeset, zar ne?".

Autor: M.P.
Izvor: Story
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>