Lepota

Ljubav

Kim Kardašijan: Sve korekcije koje je imala rijaliti zvezda! (Foto+Video)

Sećate se kako je rijaliti zvezda Kim Kardašijan izgledala na početku? Pre nego li je postala najslavnija starleta na planeti, pre prestižnih naslovnica, pre repera Kanjea i ćerke Nort... E, pa i Kim se puno promenila.

Kim Kardašijan: Sve korekcije koje je imala rijaliti zvezda! (Foto+Video)



Evo koje je to sve korekcije na licu i telu radila slavna Kim!

Zadnjica

O njenoj velikoj zadnjici najviše se pisalo, te je od samog početka prati glas kako je svoju zadnjicu povećala. Iako je u jednoj od epizoda rijaliti šoua pokazala da nema umetke u zadnjici, prema izvorima američkih medija ipak je imala malu pomoć. Naime, Kim je navodno radila liposukciju na nogama, a zatim joj je hirurg istu mast ubrizgao u zadnjicu.



Botoks

Ono što je Kim priznala je botoks, kog je isprobala u jednoj od epizoda, nakon čega je dobila alergijsku reakciju. No i sama je rekla kako nema ništa protiv plastičnih operacija...




Mejkover tela


Prvi suprug Kim Kardašijan, Dejmon Tomas, tvrdi da je on platio kompletan mejkover tela koji uključuje i operaciju grudi i liposukciju. "Htela je ceo taj životni stil, postala je ono što je i sama želela", rekao je bivši suprug. I Kim se oglasila na tu temu, te tvrdi da ju je on prisilio na liposukciju jer je "morala da bude savršena za njega'+". Bili su u braku čak četiri godine, a razveli su se 2004.

Nos

Kim je u intervjuu 2010. progovorila o svom nosu kog je smatrala svojom najvećom manom, pa je čak imala i dogovor kod plastičnog hirurga. Navodno se ipak uplašila pre operacije, ali Dr. Entoni Joun misli kako je ipak imala minimalno rinoplastiku zbog koje je njen nos kraći i profinjeniji.



Celulit

Boljka mnogih žena je celulit, a ni Kim Kardašijan ga naravno ne voli. Koristila je "VelaShape" tretmane koji stimulišu i podstiču cirkulaciju kako bi se razradile masne ćelije i minimalizovao celulit. "Srećna sam sa svojim telom, ali nisam srećna sa celulitom", priznala je.

Usne

Kada je zatrudnela Kimino telo se menjalo, a posebno se pisalo o njenim vidno punijim usnama. Navodno je reč o filerima koji su usnama dali još više punoće.

Kim se u poslednje vreme skriva i brine za ćerkicu Nort, za sada je jedina nova promena koju je napravila - boja kose. Naime, nije više crnka već plavuša.



Autor: B.B.
Izvor: Dnevnik.hr
Foto: sodahead.com, Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>