Ostalo

Sme�no

Luksuzna kabina prve klase BMW dizajn studija (Foto)

Željno su iščekivane oficijelne fotografije enterijera Singapore Airline kabine prve klase, koju je dizajnirao BMW Group DesignWorksUSA…

Luksuzna kabina prve klase BMW dizajn studija (Foto)



I čekanju je konačno došao kralj. BMW i Singapore Airlines sredinom jula su objavili sve detalje ove nadogradnje, i po svemu sudeći, proizvođač luksuznih automobila je uradio fanstastičan posao, i to je nešto čime se i oni i pomenuta avio-kompanija mogu hvaliti.

Zasluge novog i unapređenog dizajna ne pripisuju se samo DesignWorksUSA, već i njihovim suparnicima u Los Anđelesu, Šangaju i Minhenu, čiji su glavni kreativni direktori sarađivali na ovom projektu. Rezultat: bogati enterijer nalik na dnevnu sobu, koji ne samo da pokazuje luksuz, već omogućava i visok nivo privatnosti zajedno sa komforom i povećanim prostorom za smeštanje vaših stvari, prtljaga i drugih putnih potrepština.



Sedišta i apartmani u ovoj kabini prošli su kroz unapređenje zaštite putnika vizuelno i akustično. Kao da ste zagrljeni zaštitnim zidom.Sedišta se takođe transformišu u veoma udoban krevet, dovolljno veliki da se protegnete na njegovoj širini od 35 inča i visini od 82 inča, i opustite dok letite.

BMW je koristio visoko kvalitetne materijale za konstrukciju enterijera ove kabine. Fina koža i tapacirunzi u nijansama braon boje su efikasno ugrađeni u dizajn, kako bi se obezbedilo glatko i mekano sedište koje je kristalno čisto sve vreme.

Osvetljenje pravi fantastičnu atmosferu, sa pravom jačinom. Čak i najmanje pregrade ekspertno su integrisane u dizajn, te projektuju čist i prostran izgled i osećaj. Elegantni stolovi se mogu produžiti, ali i sklopiti bez mnogo muke.

Ovaj unapređeni dizajn imaće svoj debi ovog septembra u novom Boeingu 777-300ER na odabranim letovima sa relacijom Singapur - London.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Lux Life

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>